facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Agersta Islandshästcenter

Agersta Islandshästcenter

About

MÖHIPPA, företagsgäng. Härlig ridupplevelse i vacker lant- & herrgårdsmiljö utanför Uppsala samt en av Sveriges och främsta ridshop för häst och ryttare!

Story

Vi erbjuder härliga ridupplevelser i vacker lant- & herrgårdsmiljö samt Sveriges främsta specialbutik för Islandshäst och dess ryttare med bl a ett 80-tal nya sadlar av absolut populäraste modellerna för direkt leverans.

Av Svenska Islandshäst Förbundet auktoriserad turridning, ridskola samt tränaranläggning.

Vi har öppet alla dagar året runt för bokning av turridning!

Butikens öppettider
Mån-Tors 12-14
Lörd 11-14

Övriga tider enligt ök. SPECIELLA ÖPPETTIDER UNDER SOMMAR OSV. Håll koll på vår FB och Hemsida!



"Ridcenter, ridsportbutik och padelanläggning strax utanför Uppsala. Öppet för privatpersoner och företag. Företagsevent, kick-off, möhippa, svensexa, familjeaktivitet och kompisgäng. Nyhet! Kombinera en ridtur med padel, hyr 1-2 banor eller hela anläggningen."
Address: Agersta, 74386 Bälingeby, Uppsala Län, Sweden
City: Bälingeby
Zip Code: 74386



related searches: agersta ridshop se, turridning uppsala, agersta ridskola, islandshästar uppsala, agersta ridläger, agersta gård, agersta turridning, vendel islandshästar
Reviews
Bästa stället. Väldigt trevligt ställe att hänga på om man älskar islandshästar. Trevliga hästar att rida och väldigt bra ridlärare. Möjlighet till att byta om, och ta en gofika! Shoppa hästgrejer!
Toppendag! Jag hade aldrig ridit innan det här, men de förklarade noggrant hur man gjorde. Lite öm i benen efteråt, men det kan man nog förvänta sig efter en ridtur.
Jag hamnade i samma lag som Kjargur, Uppsalas mysigaste och lugnaste häst. Jag vet inte hur de andra hästarna är, men Kjargur får högsta betyg. Bästa lillhästen!
Alltid lika trevligt, var med min klienter för en upplevelse.
Trevligt och välordnat ställe. Vi var här och körde paddel. Rekomenderar
Var och red turridning med mitt barnbarn och två för oss okända och hade Hanna som ledare. Agersta blev en trevlig upplevelse för oss alla fyra. Tack, Hanna.
Allt är mycket fint och välordnat. Rekommenderas!
Fin miljö, trevlig personal, snabba svar på mail och fina/mysiga hästar! Rekommenderas
Så snälla och trygga hästar!
Super härligt islandshäst center, nu med två padelbanor
Comment on this business

to add Agersta Islandshästcenter map to your website;