facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for AgilidA

AgilidA

About

Individanpassad hundträning med fokus på att stärka relationen mellan hund och förare.

AgilidA erbjuder agility, vardagslydnad, klickerträning med mera.

Story

AgildA drivs av veterinär och hundinstruktör Ida Pettersson.

Företaget erbjuder flertalet kurser och föreläsningar inom hundträning. För tillfället tillhandahålls undervisning i agility, kroppskontroll, vardagslydnad, belöningsutveckling och klickerträning. Inom snar framtid kommer även onlinebaserad undervisning att erbjudas.

Kurser med en engagerad instruktör och individanpassad träning är mottot. Kurserna har små grupper med deltagare för att säkra sig om att alla deltagarna får ut så mycket som möjligt av kursen.

På sikt är tanken att företaget även ska erbjuda veterinärtjänster och beteendekonsultationer.

Välkommen till AgilidA - team up with your dog!



"Telefonen startar 7:45"
Address: 29154 Kristianstad
Phone: 0702-513124
City: Kristianstad
Zip Code: 29154



related searches: Agilidad synonym, Agilidad examples
Similar places near
VetidA VetidA 2 km Din hemveterinär i nordöstra Skåne som kommer till dig när du har tid och tar hand o...
Tosteberga djur och natur Tosteberga djur och natur 19 km Hundinstruktör Svenska Jägareförbundet
Reviews
Trist bemötande! Tjejerna står o privatpratar o hänger i receptionen, trots kunder. I kassan ifrågasätter tjejen vid dagens besök huruvida det är " djurets eller ägarens behov av ev annat foder"...?? Bedrövligt.
Var inne med min 17 år gamla hund hos Su*a*** på Evidensia. Och aldrig varit med om så fruktansvärt dåligt bemötande. Från första sekund hon kom in i rummet så gav hon ifrån sig en kall, avståndstagande energi. Brydde sig inte om att skapa en relation med min hund, hälsa på honom. Eller på något sätt göra att miljön kändes tryggare. Min hund blir otroligt stressad av veterinärbesök som det är, så redan där skapades en dålig grund. Jag är väldigt trygg i min roll som hundägare och har alltid gjort det bästa för min hund. Men vad jag än sa så var det ifrågasättande, nedlåtande svar tillbaka. Hon tog ingen hänsyn till hans bakgrund eller hans ålder. Jag hade kontakt med denna kvinnan två gånger och det var samma sak. Jag hade sällskap med mig bägge gångerna och dessa reagerade också starkt på hennes bemötande. Detta var en jättejobbig upplevelse. Att behöva se min hund bli så uppstressad och samtidigt bli bemött såhär. Skulle aldrig våga söka hit igen eller rekommendera någon annan att göra det med rädslan att bli tilldelad henne..
Har 2 hundar och får 100% hjälp om det behövs!
Trevlig personal när man var på plats. Men blev ombokad många gånger. En av gångerna ringde de nästan när vi var framme vid sjukhuset att de ville boka om vårt besök. Stort minus... och priserna stämmer inte överens med hemsidan.
Hemsk situation då vi skulle avliva vår hund. Men personalen är super bra... Brydde sig om både oss och hunden och förklarade allt lugnt o sansat trots att tårarna spruta! +++ Enda minus va att priserna på hemsidan stämde inte överens med verkligheten.
Alltid top notch hela vägen helt enkelt
Trevlig personal och bra omhändertagande av ditt husdjur. Dock brist på information till dig som sitter och väntar på veterinär i ett behandlingsrum. Har fått sitta i ett behandlingsrum i en timme i väntan på veterinär trots att jag var i god tid och registrerade min ankomst. Fick då hjälp i mitt ärende en timme efter bokad tid.
Vi har blivit så fint bemötta och omhändertagna här de få gånger vi har behövt komma hit. Plus i kanten för att de ringt upp dagen efter för att kolla av hur natten gått och hur deras patient mår. Det är tråkigt att de inte kan lägga in över natten. Och sen är ju dessa besök sällan billiga. Men bemötande, kunnighet och omhändertagande är väldigt fint.
Idag var det droppen. Hade tid bokad och stod i väntrummet men trotts bevis via mail och sms så fick vi ingen lösning som fungerade. Har varit kund i mer än 15 år och med tre hundar och fem katter men ofta mött en känsla av halvdant engagemang. Förmodar att det är baksidan av storbolagen. Lämnar och byter till någon med mer fokus på kund och djur än pengar! Tack och hej!
Tusen tack för att ni hjälpte oss i en svår stund,det blev en värdig avslutning för vår kära katt Krutov
Comment on this business

to add AgilidA map to your website;