facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Agneshill

Agneshill

About

Agneshill - en romantisk plats för bröllop!

Story

Letar ni efter den perfekta festlokalen som inte bara är vacker utan även ger er förmånen ta med egen dryck? På Agneshill har man stor frihet att göra sin stora dag till en unik upplevelse!

På Agneshill står Flädie Mat & Vingård för genomtänkta och goda menyer och Flädies rutinerade personal tar hand om festen så ni själva kan njuta! Dessutom har ni förmånen att ta med egen dryck till kalaset.

Välkommen att kontakta Flädie Mat & Vingård för information om lediga datum och priser på: [email protected] eller ring 046-320 338.

Gården Agneshill i Gessie By utanför Vellinge har funnits i samma släkt sedan 1704 och är fortfarande ett aktivt lantbruk.

Matsalen är inrymd i den del av gårdens u-formade stallbyggnad där man förr förvarade betmassa och foder till korna. Många tidstypiska detaljer bevarades i renoveringen vilket bidrar till lokalens speciella rustika atmosfär. Intill matsalen hittar vi således kostallet som fortfarande ser likadant ut som när man sålde de sista korna 1954. Enda skillnaden är att det tillkommit en bardisk och ett uppvärmningskök.

Gessie By ligger vid den gamla landsvägen mellan Vellinge och Malmö och Agneshill hittar vi endast på 400 meters skönt gångavstånd från busshållplatsen vid stora vägen, med bussar både till Hyllie Station (10 min) och Malmö C.

Det fina med Agneshill är känslan av att vara på långt ute på landet när man i själva verket befinner sig 10 min från storstan!



"Agneshills Gård erbjuder vackra lokaler för mingelbröllop, namngivning, konstkurs, yoga, studio, vernissage och mässa. Agneshill är en oförglömlig mötesplats med vidunderlig utsikt över den skånska slätten oavsett årstid.Vårt unika koncept - MINGELBRÖLLOP - innebär att man bakar ihop vigsel, mottagning och middag till ett smidigt och vackert litet paket. Efter vigseln, stannar alla kvar i den vackra vigsellokalen och hyllar brudparet med bubbel och tilltugg. Vid vackert väder finns den möblerade trädgården strax utanför. Detta koncept ger brudpar möjlighet att bjuda släkt och vänner på en minnesvärd vigselceremoni i vacker miljö men ändå ha pengar över till annat. Ett mingelbröllop är ett hållbart och inkluderande sätt att fira bröllop."
Address: Gessie Byaväg 45, 235 93 Vellinge
Phone: 0046708970123
City: Vellinge
Zip Code: 235 93



related searches: agneshill bröllop pris, stallgården vellinge bröllop, bröllop vellinge, bröllopslokal skåne, festlokal vellinge, catering bröllop vellinge, hyra festlokal höllviken, hyra lokal vellinge
Similar places near
Söder Entertainment Söder Entertainment 3 km Fantastisk service!!! Ska använda mig av era tjänster fler gånger.
FAT Event AB FAT Event AB 4 km Working with events planing for festivals as for small happenings.
AnfieldTravel.se AnfieldTravel.se 4 km Din bästa väg till till Liverpool! Resepaket med hotell och matchbiljetter för riktig...
Nypongården Nypongården 9 km Fantastisk mat och underbar personal
Reviews
Jag har haft nöjet att fotografera många bröllop på Agneshill och det är en fantastiskt ställe på alla sätt! Jag har varmt rekommendera det till alla som ska gifta sig!
Jättefin gård och precis lagom för ett lantligt bröllop. Enkelt att ta sig till Hyllie.
Ypperligt giftermål ställe. Men fler toaletter behövs
Översatt av Google Jag har inte haft den förut, men den är väldigt vacker Original لم ازوه من قبل لكن جميل جدا
Översatt av Google Bra ställe för fest Original Great place for party
Comment on this business

to add Agneshill map to your website;