facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ahlberg Bil

"Med fokus på dig!På Ahlberg Bil vet vi hur betydelsefullt det är att få behov, förväntningar och drömmar uppfyllda för att livet ska rulla på som vi önskar. Därför vill vi gärna göra det där lilla extra för att du som kund ska bli nöjd. Vi är mycket stolta över våra varumärken och sätter stort värde i att utföra service, reparationer och övriga tjänster med högsta kvalitet. Varmt välkommen till oss på Ahlberg Bil!JOHAN AHLBERG, VD"
Address: Gullbernavägen 22, 371 47 Karlskrona
Phone: +46455615840
City: Karlskrona
Zip Code: 371 47


Opening Hours

Monday: 07:00 - 18:00
Tuesday: 07:00 - 18:00
Wednesday: 07:00 - 18:00
Thursday: 07:00 - 18:00
Friday: 07:00 - 17:00
Saturday: 10:00 - 13:00


related searches: Ahlberg Bil Karlshamn
Similar places near
Jeppssons Jeppssons 4 km Mycket trevlig, kunnig och lyhörd personal. Lyssnar på vad problemet är, lösningsorie...
Reviews
Företaget verkar ha satt i system att lura sina kunder för att öka sina intäkter. Två exempel på kort tid. 1. Ger indikationer att verkstadsbesök täcks av garantin. Först efter reperation meddelar de att ärendet ej täcks av garantin och kräver in betalning på flera tusen. 2. Vid inköp av bil tecknas serviceavtal. Efter 18 månader höjer Ahlberg avgiften trotts avtal som tecknats på 36 månader. Säljare har vid bilköpet muntligt garanterat att avgiften inte kommer höjas om man löser billånet i förtid. Skyller nu på ”missförstånd”. Rekommenderar ej dessa.
Otroligt nöjd med hela upplevelsen av att köpa bil här. Bra service och kundbemötande. De tar sig tiden för kunden och är väldigt tillmötesgående. Man åker därifrån med en bra känsla, precis som det ska vara när man köper sig en ny bil. Kan verkligen rekommendera Ahlberg bil!
Bytte till vinterdäck, tog 10 minuter och var klart före utsatt tid!
Bra kundbemötande å service, enda som va minus är att inte kunna betala kontant
Verkstaden är mycket ärliga! Jag va inställd på en betydligt högre kostnad men det va bara ett litet problem! Tack för hjälpen!
Helt omöjligt att komma fram på telefon. Jag har suttit i två slingor som bett mig vänta. Sen kommer jag till växlen, där kopplas jag till tidsbokningen. Sen kopplas jag in i slingan till verkstaden igen. Icke kundvänligt. Samma sak varje gång. EDIT: Nej, ni får inte kontakta mig om detta. Lägg istället fokus på att svara i telefon eller återkoppla när man lämnar ett meddelande. Ni har fortfarande inte kontaktat mig angående den frågan jag ursprungligen sökte er för. Ni var dock väldigt snabba här.
Tror att det behövs en utökning av verkstaden och sedan en uppdelning så att det finns 2 typer av verkstäder. Den nyskapade tar enbart hand om privatpersoner och den andra nuvarande tar hand om företagskunder, leasingbilar, myndigheter mm som de har avtal med. Då nuvarande verkstaden prioriterar endast dessa kunder i första hand och privatpersoner kommer i kläm när en polisbil eller något måste fixas snabbt. Detta tror jag har varit ett problem i många herrans år. Verkstaden försöker hinna med privatpersoners ordrar men ibland klabbar det sig. Negativa kommentarer kommer främst från privatpersoner. Ett tips.
Fräscha och nybyggda lokaler, lite omständligt med att behöva leta rätt på "sin" servicetekniker när man skall lämna och hämta sin bil på service. Varierande kvalité på mekanikerna kundbemötandet vissa är väldigt trevliga och bemötande medans andra skyller ifrån sig. Kan väldigt svårt att få tag på serviceverkstaden om man behöver prata med dem. Har två på varandra efterföljande inbokade besök som har blivit förskjutna och fick vänta nästan två månader på mitt verkstad besök.
Svårt att hitta bil i prisklassen vi söker, nästan bara nya.
I vanliga fall tenderar jag till att inte vända mig till denna verkstad när det uppstår problem med bilen som jag inte känner mig byxad till att plocka med själv. Detta då jag för en tid sedan försökte komma i kontakt med verkstaden för rådgivning över telefon genom alla knappval utan något vidare lyckat resultat... I detta fall rörde det sig om ett försäkringsärende och blev ombedd att kontakta Ahlberg Bil som är min närmaste Volvo-verkstad. Blev först lite tveksam till det opersonliga bemötandet av en stor skärm för att veta var man ska hän, vilket tydligen inte gällde för mitt ärende. Någon liten notis om detta skulle man kunna tänka sig få tydliggjort. När den initiala biten väl löst sig så har jag faktiskt till min egen förvåning bara positivt att säga om upplevelsen. Bra bemötande, kunnig personal och helnöjd med resultatet av reparationen, både ur tids- och kvalitetsaspekt. Så förbättringspotentialen jag ser skulle vara informationen vid initiala mötet, att den är lite tydligare och personligare. Eftersom man enligt marknadsföring har satsat på att göra upplevelsen mer personlig så kan jag tycka att det inte minst bör gälla första mötet. Kan tilläggas att detta problem aldrig drabbar mig på den andra verkstaden jag brukar vända mig till så att säga börjar på M... och slutar på ... agnussons Bil, som i regel även har mer överkomliga priser. Men som sagt, överlag så är jag mycket nöjd! Lokalerna är även onekligen mycket trevliga att vistas i och gott om reservdelar hemma i lager. Jag kan sträcka mig till att säga att jag rekommenderar Ahlberg Bil! som i mitt fall dessutom väldigt smidigt anordnade med hyrbil vägg i vägg med Hertz under reparationstiden. Snudd på 5/5 stjärnor men förbättringspotential finns, det kan bli upp till bevis att ändra på detta när/om jag kommer tillbaka.
Comment on this business

Directions to Ahlberg Bil with public transportation


Stadsträdgården 70 meters
1
4
Järavägen 190 meters
1
12
173
4
Backabo 270 meters
1
172
4

to add Ahlberg Bil map to your website;