facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for AIK Shop

AIK Shop

About

AIK Shop är en Nordens största flaggskeppsbutik på 260 m² och har skapats av AIK och adidas i nära samarbete.

Story

AIK Shop är en flaggskeppsbutik på 260 m² och har skapats av AIK och adidas i nära samarbete. I butiken hittar man AIK:s kompletta sortiment av merchandiseprodukter och även det svenska landslagets merchandise.

- adidas är en engagerad och viktig partner för oss. Vi delar samma värderingar och adidas utvecklar produkter som hjälper våra spelare att prestera på topp vilket bidragit till våra framgångar. Den nya butiken visualiserar detta och lägger grunden till framtida framgångar såväl sportsligt som ekonomiskt, säger Johan Segui, VD AIK Merchandise.

- AIK Shop är Nordens största supporterbutik och en viktig del i samarbetet med AIK. Det är också en fantastisk möjlighet att visa vår bredd av produkter och vi hoppas att det blir en naturlig destination för AIK-anhängare, säger Brian Grevy, VD på adidas i Norden.

AIK och adidas har en framgångsrik historia tillsammans under mer än 30 år. Den nya butiken tar steget in i framtiden och är en kärleksförklaring till idrotten och till AIK.



"AIK:s officiella souvenirshop."
Address: Dalvägen 30, Solna, 169 79 Solna
Phone: 08-735 96 82
City: Solna
Zip Code: 169 79



related searches: AIK tröja, AIK jersey, AIK Hockey, AIK keps, AIK Stockholm Edition, AIK jultröja, AIK hoodie, AIK Shorts
Similar places near
Nationalarenan Nationalarenan 288 meter Monter Jam, när börjar det… ekar bland BobCat och traktorer som kör på arenan. Det är...
En Garde Fäktförening Solna En Garde Fäktförening Solna 721 meter Duktiga tränare i anpassade lokaler
AIK Boxning AIK Boxning 1 km Bra variation! Bra tränare, dem är peppande, duktiga, vet vad dem snackar om. Klubben...
SLF MESAICOS - Stockholm Fieldhockey SLF MESAICOS - Stockholm Fieldhockey 2 km We are Solna Landhockeyförening Mens Sana In Corpore Sano, or simply MESAICOS! We are...
Hufvudsta Ridskola Hufvudsta Ridskola 3 km Kul att tävla, men höjden på framhoppningen var för hög och banorna var helt konstigt...
Reviews
Extremt dåligt bemötande. Dålig service och omöjligt att returnera en varna. Åkte till shoppen för att byta en vara som var för liten i storlek men fick inte byta den på plats utan skulle då maila till dem för att få en retursedel. Jag mailade, väntade i veckor och fick ingen respons. Försökte då ringa dem och blev lovad att de skulle skicka en retursedel till mig. Gick flera dagar, ingen retursedel kom. Ringde igen och blev lovad återigen att de skulle skicka en retursedel men nej ingen respons per mail och nu har det snart gått en månad och fortfarande ingen retursedel. Opålitligt, otrevligt och noll sevice från personalen. Kommer aldrig handla här igen. Och har nu också en ledsen 13-åring hemma med en för liten AIK-hoodie som inte går att returnera.
Riktigt snygg fräsch lokal ser riktigt lyxigt ut, trevlig och snäll personal samt riktigt snygg logga på väggen
Har inte samma utbud som på hemsidan, lite konstigt att inte ha hela lagret på plats
Souvenirer till Sveriges bästa lag. Tyvärr hutlösa priser som gör att jag sällan köper nåt där.
Riktigt bra och lyxig affär. De har många olika produkter att välja på och sedan givetvis kläder som man kan få med eget tryck om man vill. Bra och trevlig personal.
Jättefin butik med stort utbud
Det var jätte dålig att man inte kunde få det man har köpt inslaget i ett present paket med AIK färger
Dåliga kläder och otrevlig personal
Jag hittade en Troja . Men inte rätta storleken
Löjligt höga priser...
Comment on this business

to add AIK Shop map to your website;