facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Aiko Sushi

Address: Stora Södergatan 20 , Lund 222 23, M, SE
Phone: +46 46 12 00 80
City: Lund
Zip Code: 222 23



related searches: Aiko sushi lund menu, Aiko sushi lund reviews, Sushi buffet Malmö, Zen Sushi Lund, GASTROnome Lund, Gräddhyllan Lund, Samurai Sushi Malmö, Chill Out Sushi
Similar places near
Zen Sushi Zen Sushi 417 meter Vackert upplägg av sushin som kändes lite lyxigt men tyvärr var min upplevelse av ris...
Rå Epok Rå Epok 440 meter
Wasabi Wasabi 567 meter Pretty boring food court. Cannot be compared with the ones in Copenhagen or Oslo. Onl...
Bonsai Bonsai 671 meter
Sushi2Go Sushi2Go 1 km Räkorna hade gröna fläckar annars var personalen trevlig och servicen snabb. Har bild...
Reviews
Smakade bra. Beställde på alla hjärtans dag och det var väldigt många andra som också hade beställt. Beställningen tog därför lite extra tid men det är väntat, antar att det inte är det normala. Även fast det verkade vara högt tryck i köket levererades sushi i kvalitet rekommenderar varmt detta ställe .
Igår var det lagom mycket kunder på matställen. Vi tog ”All You Can Eat” och vi fick mycket mat. Lagom väntetid, maten var jättegod, och vi blev så mätta och belåtna. En perfekt tisdagskväll utan massor ungdomar och studenter ! En stjärna dras ner p.g.a. lokalen och servicen. Trång och tråkig lokal, men det har med fastigheten att göra. Det är allmänt känt att de flesta fastigheter inne i stan är skabbiga och i bristfälligt skick. Hur som helst så får kunder inte välja bord. Servicen är helt okej! Personalen är inte otrevliga, men de är lite vimsiga vet inte vad de ska göra och är ofta ouppmärksam på kunder. Men det kan bli bättre, de saknar bara struktur, och en arbetsledare som leder och fördelar arbetet. Mitt tips är att planera ditt besök och välja mat i förväg för att spara tid, om du/ni nu väljer ”All You Can Eat”. Vegetariska alternativ: Bra utbud på vegetarisk sushi.
Väldigt välkomnande och trevliga personal. Stort tack till Francisco som gav topp service och mycket positiv energiMat: 5/5
God sushi med mycket bra utbud. All you can eat för 299:- känns helt okej om än något högt. Rekommenderar att testa deras passionsfruktsdricka som är mycket uppfriskande. Parkering: Ingen bra parkering i närheten. Får gå en bit vilket kanske är nyttigt efter en all you can eat kväll =D
Otroligt god sushi med trevlig personal! Åt det dyare håller men helt klart värt då det är färskt och välgjort. Stilren inredning men dock rätt dålig luft, lite kvavt och torrt. Vegetariska alternativ: Otroligt stort utbud av vegetariska alternativ, även väldigt goda.
Mycket trevligt ställe. Med trevlig och serviceminded personal, som serverade oss 4st välgjord och myyyycket god mat. Allt åts upp trots att det var mycket mat tillslut. Kommer ABSOLUT att återkomma fler gånger.
Vad är detta för ställe? Personalen står och äter i fronten med händerna och pratar acne? Kartonger som ska slängas överallt samt ett väldigt svalt bemötande. Sushin var ok men inte mer! Ni kanske ska börja tänka på hygien och samtalsämnen när ni har gäster i restaurangen?! Rekommenderar verkligen inte ! Finns bättre ställen med lättare prissättning , här skäms man inte för att ta betalt men fråga om en dricka till maten var tydligen en tuff order. Skäms!
Har ätit här flera gånger och tycker att de har den bästa sushin/poke bowls i stan. Fräscha och många kombinationer att välja mellan. Går ofta fort att få takeaway men tar tid när man äter i restaurangen. Tycker inte att all you can eat buffén är prisvärd längre eftersom man behöver äta ca 25 vanliga makibitar för att ”tjäna” på det istället för att beställa från den vanliga menyn. Prishöjning på typ 70kr för buffén de senaste åren, vilket är förståeligt men därmed inte heller så prisvärt längre. Någon dricka ingår inte heller, kan tycka att en läsk/vatten borde ingå när det är buffé. Hursomhelst den bästa sushin i stan och absolut värt om man vill unna sig någon gång ibland!
Svag fyra. Ingen misosoppa ingick och tyvärr såg sushin bättre ut än vad den faktiskt smakade. Köpte friterade räkor till förrätt kommer inte ihåg namnet men de var riktigt goda. All you can eat buffén är definitivt inte värt det om man inte är fler än fyra personer. Personalen var trevlig och servicen bra.
Also har altid varit nöjd med denna sushi restaurang, men nu börja det bli lite för mycket! Boka bord som jag altid gör. Kommer ditt och efter vi får in första sushi, säga dom ni har bara 2.5 timme att åtta. innan detta, kommer en av dom och fråga om vi nu är säkert på vora beställning, för han tycker det jätte mycket! så dålig service och det är inte första gången han kommer och fråga! Sushi fräsch sallad bittar var ingen bra, torr och jätte lite fisk. kanske sista gång här!!! Har kommit här i runt 1 år!!!
Comment on this business

to add Aiko Sushi map to your website;