facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Aioli

Address: Hantverkareg. 1 , Linköping 582 23, H, SE
Phone: +46 13 485 11 05
City: Linköping
Zip Code: 582 23



related searches: Aioli linköping menu, Aioli Tapasbar meny, Ny tapas Restaurang Linköping, Cabo Linköping, 1854 Linköping, Butterfly Linköping, Cioccolata Linköping, Storan Linköping
Reviews
Så himla gott all var. Lyhörd och omtänksam personal. Bra ljudvolym i lokalen. Rekommenderas. Går gärna hit igen nästa gång jag besöker Linköping.
Det var ypperligt och mycket prisvärt för det vi fick. Ragout:n var perfekt tillredd, vitlöksbrödet var balanserat i sin lökighet, serranon var god, tonfisken trevlig, cocktails var välgjorda, ostkakan var otrolig osv. Det enda vi kunde rekommendera köket att ändra är att låta vinet i räksåsen koka ner så det inte vattnar ur oljan med all smak.
Riktigt trevliga tapasrätter med trevlig och service minded personalMat: 5/5
Mysig atmosfär och inredning, men ljudvolymen på musiken var för hög så man kunde endast prata med närmsta bordsgrannen. Uppläggningen på maten var väldigt fin men smakupplevelsen var okej, inte mer. Servicen var under all kritik och beställningssystemet med papper och penna men endast en beställning per sällskap lämnar lite att önska och som gjort för att det ska bli fel vilket det också blev. Här finns utrymme till förbättring och personal var inte uppmärksam alls på vem som beställt vad
220730 Maten kommer in i fel ordning och vi saknar någon rätt... men hovmästaren eller motsvarande kommer fram och ber om ursäkt att vi får allt i fel ordning. Detta kommer han ordna genom att bjuda på kaffe och efterrätt; och så blir det. Riktigt proffsigt. Sedan att maten/tapas-rätterna är utsökta och vi beställer för mycket är en annan sak. Tack för en bra kväll alla inblandade. Tack Linköping.
Trevlig och engagerad personal. Många trevliga rätter och allt smakade bra. Om man ska ge någon kritik skulle det väl vara att varje rätt skulle vara något mindre, de var väl tilltagna. Rekommendationen var 3-5 rätter, men personligen var 4st för mycket.
Mediokra och ganska smaklösa tapas. Inte alls prisvärt. Servicen gjorde att den blev en 3:a…Mat: 2/5
Väldigt god mat till bra priser! Dessutom var personalen extremt hjälpsam och trevlig, skulle definitivt äta här igen!
Väldigt goda, och välkryddade tapas serverades och presenterades av två jättetrevliga unga män. Goda drinkar desstom. Suverän service!
Ok mat, blir ofta ganska dyrt, portionerna har krympt över tiden och servicen kan vara lite slö, kan iofs bero på att vi var där mitt i sommaren.
Comment on this business

to add Aioli map to your website;