facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Airmove

Airmove

About

Airmove är en ny svensk innovation som jämnar ut och förflyttar värme mellan våningsplan på ett mycket energieffektivt och kostnadsbesparande sätt.

Story

Därför Airmove

Trött på att övervåningen är kall, medan nedervåningen är för varm? Eller det motsatta på sommaren? Airmove är en enkel och kostnadseffektiv lösning på problemet – de flesta har sparat in kostnaden på bara några månader, genom att braskaminen eller luftvärmepumpen blivit mer effektiv.

På vintern flyttar Airmove ned kalluft och skapar på så sätt ett undertryck som gör att den varma luften naturligt rör sig upp till övervåningen. På sommaren är funktionen omvänd. Det ger dig en jämnare temperatur på båda våningar.
Airmove gör också din braskamin eller luftvärmepump upp till 40% mer effektiv!

Du behöver inte heller vara orolig för att den ska låta mycket: på högsta effekt är din Airmove ändå tystare än en viskning.

Airmove är en mönsterskyddad svensk uppfinning som tillverkas på plats i Fagersta. Utvecklingen av konceptet har pågått under lång tid, men företaget bildades formellt under 2012.


Kontakt:
www.airmove.se
[email protected]
Tel. 0223-12200



Address: järnvägsgatan 9, 73731 Fagersta
Phone: +4622312200
City: Fagersta
Zip Code: 73731



related searches: Airmove manual, AIRmove 2
Similar places near
Reviews
Fick proffsig hjälp med huset, har sänkt mina värmekostnader med nästan 20% och vi mår mycket bättre efter vi fått ventilationen fixad. Det var prisvärt och vi önskar bara att vi gjort det tidigare. Jag rekomenderar verkligen deras tjänster och varor
Comment on this business

to add Airmove map to your website;