facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Akademibokhandeln Center Syd

Akademibokhandeln Center Syd

About

Fullsorterad bok- och pappershandel.

Story


Den får dig att drömma, skratta, gråta, undra, vilja veta och glömma.
Den tar dig med på underbara äventyr, passionerade kärleksaffärer och
hisnande resor när vardagen känns grå.
Boken. Din trogna vän och följeslagare.
På Akademibokhandeln är vi alla lite småtokiga i böcker.
Vi läser mycket och tror att boken är en viktig del av barns liv,
men även vuxnas. Därför hoppas vi att du vill följa med oss in i
böckernas värld och få oförglömliga minnen och kunskaper för
livet.

Besök oss på Facebook för tips, recensioner och unika erbjudanden för medlemmar! Ni hittar oss även på http://bokboxen.blogspot.se



"Akademibokhandelns första butik slog upp dörrarna 1971. Idag är vi Sveriges ledande bokhandelskedja med drygt 100 butiker från nord till syd. Vår vision är att sprida läsglädje till alla, varje dag. I de tusentals böcker vi säljer finns stora upplevelser, avkopplande underhållning och djupa insikter. Vi har även ett inspirerande utbud för dig som gillar att rita, måla, pyssla, spela och planera. Hos oss kan du få lästips, besöka författarsamtal och hämta ut välförtjänta Läsborgarmärken. Vi är presenten till studenten, dagboken att samla tankarna i, och pusslet som familjen samlas kring. Våra butiker besöks 18 miljoner gånger varje år, och vi har alltid öppet online. Välkommen in till oss och finn läsglädjen!"
Address: Marknadsvägen 7, 24642 Löddeköpinge
Phone: 046-708070
City: Löddeköpinge
Zip Code: 24642



related searches:
Reviews
Mycket trevlig bokhandel. Främst personalen som är grymma på att hitta bra böcker efter man har beskrivit vad man gillar att läsa. Har flera favoriter som jag själv rekommenderat vidare efter att jag fått hjälp av personalen med boktips.
Trevlig och hjälpsam personal.
Riktigt bra bokhandel med finfin service som understundom erbjuder tillfälle att träffa din favoritförfattare, till exempel Fredrik Backman.
Det är en bokhandel, de har böcker. Ganska generisk. Inget spännande, inget som triggar läslusten, inget som engagerar. Jag tror att det är ganska lätt att konkurrera ut denna bokhandel. Lite av ett självmål för Amazon. EDIT: Alltså, jag gillar nedanstående svar SUPERMYCKET, lägger på två stjärnor bara för svaret, för det visar på ett engagemang! Sedan saknar jag en avdelning för seriösa serier; "tecknade bilder i avsiktlig sekvens"/Scott McCloud. Så som är vanligt i övriga Europa. I bland när jag går i bokhandeln får jag en känsla av att jag är på avdelningen för "lättläst" och att de riktiga böckerna är på nästa avdelning, men att jag inte kan komma dit, inte kan hitta den.
Alltid trevlig personal och ordning och reda i affären
Bra sortiment och hjälpsam personal
Fynda mitt nya pussel på 3000 bitar och mötte 2trevliga tjejer från personalen där
Bra service i kassan och bra boktips i butiken.
Bokhandel med med mer än bara böcker: pennor ,spel, papper m.m Trevlig hjälpsam personal Gå dit när du är på c syd värt ett besök.
Dem har allt inom böcker o mycket utbud och lätt och hitta. Väldigt snäll personal
Comment on this business

to add Akademibokhandeln Center Syd map to your website;