facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Akademibokhandeln Hallarna

Akademibokhandeln Hallarna

About

På denna sida vill vi i personalen ge alla er bokälskare kunder tips och information om evenemang, kampanjer och våra egna rekommendationer!



"Akademibokhandelns första butik slog upp dörrarna 1971. Idag är vi Sveriges ledande bokhandelskedja med drygt 100 butiker från nord till syd. Vår vision är att sprida läsglädje till alla, varje dag. I de tusentals böcker vi säljer finns stora upplevelser, avkopplande underhållning och djupa insikter. Vi har även ett inspirerande utbud för dig som gillar att rita, måla, pyssla, spela och planera. Hos oss kan du få lästips, besöka författarsamtal och hämta ut välförtjänta Läsborgarmärken. Vi är presenten till studenten, dagboken att samla tankarna i, och pusslet som familjen samlas kring. Våra butiker besöks 18 miljoner gånger varje år, och vi har alltid öppet online. Välkommen in till oss och finn läsglädjen!"
Address: Prästgatan 1, 30263 Halmstad
Phone: 010-7441960
City: Halmstad
Zip Code: 30263


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 10:00 - 18:00


related searches: Sällskapsspel Akademibokhandeln, Öppettider Hallarna, Hallarna butiker, Hallarna Halmstad butiker karta, Köpcentrum Halmstad, Hallarna nya butiker, Panduro Halmstad
Similar places near
Akademibokhandeln-Halmstad Akademibokhandeln-Halmstad 4 km Din lokala bokhandel i Halmstad. Bokgudinnan Ulrika Larsson lämnar boktips i Radio Ha...
Reviews
Skulle inte köpa något men det blev lite ändå. Bra butik.
Fick bra service i mitt bokletande.
Mycket trevlig butik. Bra personal som bryr sig om vad jag sökte. Beställt böcker online och fick dom på rekordtid. Har sedan köpt papper A4, A5, A3. Allt har funnits i butiken till bra priser. Rekommenderas starkt som ett ställe att besöka.
Detta är en bra bok handel kan jag lova ,nu inför sommar semester varför inte gå in och köpa en bra bok ligga på stranden med kopp kaffe och en bra bok, så avkopplande eller inför mörka höst dagar ,ligga under en go filt och avnjuta en spännande bok .utbudet är många vill ni ha en klassisk bok ,eller en thriller, kanske en ny kok bok .valet är många. Böcker till bra priser . Välkomna in och handla. Som en present är böcker bra .
Bra utbud. Snabba leveranser om man vill att dom tar hem en bok. Ordning och reda i butiken med bra regleringar för köer.
Bokhandel, mycket trevlig, kunnig och hjälpsam personal. Många böcker, med god möjlighet att det de inte har det kan de få hem ganska snart. Allt inom kontorartikler.
Fråga alltid ifall du inte hittar vad du söker, de kan enkelt få hem det
Fräscht och bra service från personalen, fick bra hjälp med att hitta de böcker jag sökte trots att jag inte visste namn på boken.
Alltid trevligt att läsa en god bok eller inhandla en bra penna, allt med god service.
Öppnade i november 2016. Ser ut som vilken annan Akademibokhandeln som helst i kedjan. Såg en kund vid besök 28 december.
Comment on this business

Directions to Akademibokhandeln Hallarna with public transportation


Halmstad Fyllebro 210 meters
2
314
323
324
325
Halmstad Hallarna 210 meters
108
113-1
136-1
18
3
Halmstad Stenalyckan 250 meters
3

to add Akademibokhandeln Hallarna map to your website;