facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for AKADEMIBOKHANDELN

"Akademibokhandelns första butik slog upp dörrarna 1971. Idag är vi Sveriges ledande bokhandelskedja med drygt 100 butiker från nord till syd. Vår vision är att sprida läsglädje till alla, varje dag. I de tusentals böcker vi säljer finns stora upplevelser, avkopplande underhållning och djupa insikter. Vi har även ett inspirerande utbud för dig som gillar att rita, måla, pyssla, spela och planera. Hos oss kan du få lästips, besöka författarsamtal och hämta ut välförtjänta Läsborgarmärken. Vi är presenten till studenten, dagboken att samla tankarna i, och pusslet som familjen samlas kring. Våra butiker besöks 18 miljoner gånger varje år, och vi har alltid öppet online. Välkommen in till oss och finn läsglädjen!"
Address: 5 Bagges torg, 443 30 Lerum
Phone: +4630210629
City: Lerum
Zip Code: 443 30



related searches: Adlibris, Bokus, Böcker, Svenska böcker online, Svenska barnböcker online
Similar places near
Ahlséns Foto Ahlséns Foto 33 meter Trevlig personal. Det jag var på besök för var att framkalla ett kort i den mest stör...
Cocodrilo Bokimport Cocodrilo Bokimport 931 meter Cocodrilo Bokimport är ett litet förlag som gett ut fyra böcker om haflinger, senast ...
Reviews
Här är det alltid trevligt att gå in. Väldigt duktig och kundorienterad personal som alltid gör sitt yttersta för att hjälpa till. Både genom att tipsa om nya, bra böcker men också att ta hem sådant som inte finns inne. Svårt att komma ut utan en bok!!
Tuvär har dem inte ett bra val av titlar. Affären är inte en specialist, så det gör att de aldrig ha de senaste. Jag fick beställa vad jag vilja ha de sista 3 gången och det tåg för långt att komma. Over en månad för en flaska ink? Parkering är inte när, så det gå inte att snabbt handlar.
Liten butik som ändå har det mesta och finns inte det man söker beställer personalen den litteratur som man önskar. Jag är en nöjd kund!
Fin och hjälpsam personal! Nöjd varje gng, brukar köpa böcker till min tioårig dr.
Liret men bra utbud och bra service
Alltid värt ett besök!
Bra service, och bra sortiment!
Översatt av Google Jag gillar verkligen det här stället, inte för att de har flest böcker utan för att personalen är så väldigt trevlig och hjälpsam. De ger bra råd och försöker verkligen vara till hjälp. Original I really like this place, not because they have the most books but because the staff is so very very nice and helpful. They give great advice and really try to be of assistance.
Comment on this business

to add AKADEMIBOKHANDELN map to your website;