facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Akademibokhandeln Åkerbloms

Akademibokhandeln Åkerbloms
"Akademibokhandelns första butik slog upp dörrarna 1971. Idag är vi Sveriges ledande bokhandelskedja med drygt 100 butiker från nord till syd. Vår vision är att sprida läsglädje till alla, varje dag. I de tusentals böcker vi säljer finns stora upplevelser, avkopplande underhållning och djupa insikter. Vi har även ett inspirerande utbud för dig som gillar att rita, måla, pyssla, spela och planera. Hos oss kan du få lästips, besöka författarsamtal och hämta ut välförtjänta Läsborgarmärken. Vi är presenten till studenten, dagboken att samla tankarna i, och pusslet som familjen samlas kring. Våra butiker besöks 18 miljoner gånger varje år, och vi har alltid öppet online. Välkommen in till oss och finn läsglädjen!"
Address: Vasagatan 5 , Umeå 903 29, AC, SE
Phone: +46 90 71 12 50
City: Umeå
Zip Code: 903 29


Opening Hours

Monday: 10:00-18:00
Tuesday: 10:00-18:00
Wednesday: 10:00-18:00
Thursday: 10:00-18:00
Friday: 10:00-18:00
Saturday: 10:00-17:00
Sunday: 12:00-16:00


related searches: Bokus, Kalender 2023 akademibokhandeln, Adlibris, Köpa böcker, Barnböcker online, Campusbokhandeln Umeå, Svenska barnböcker, Pockettoppen
Similar places near
Reviews
Jättemysig butik inne i stan med stort utbud av skönlitteratur, faktaböcker, kurslitteratur, kokböcker och mycket mer. Det finns även ett stort utbud på sällskapsspel, pennor, papper och kontorsartiklar. Butiken har även väldigt trevlig personal med god service. 5/5 stjärnor från mig
Mysig butik, den har funnits bra länge så de är så klart alltid lite nostalgi. Men dom har studie litteratur men även pennor, papper, spel och annat smått och gott.
Trevlig personal! Fanns en hel del att välja på. Bra med hiss där. Uppskattat!
Jag är glad över att det finns EN bokhandel i stan. Personalen vänlig och jag får den hjälp jag behöver när jag är på besök.
Perfekt ställe att handla julklappar/presenter och inspireras.
Mycket trevligt, bra bemötande bra utbud
Bra bokhandel att spendera en stund i. Har alltid det nyaste och tar beställningar. Ett sms ger enkelt besked när boken kan hämtas. Det går fint att sätta sig med boken på caféet mitt emot.
Bra läge, sortiment och personal.
Utmärkt. Trevligt bemötande.
En underbar bokhandel med fantastisk personal. Det är hit man ska gå. Kommer aldrig glömma bokrean med live underhållning och fika för några år sedan.
Comment on this business

to add Akademibokhandeln Åkerbloms map to your website;