facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Akademibokhandeln Landskrona

About

I Landskronas hjärta finner du vår lilla bokhandel som erbjuder allt från böcker, pyssel- och kontorsmaterial för både stora och små. På vår Facebooksida finner du information om nyheter, tips och författarträffar m.m. Välkomna!



"Akademibokhandelns första butik slog upp dörrarna 1971. Idag är vi Sveriges ledande bokhandelskedja med drygt 100 butiker från nord till syd. Vår vision är att sprida läsglädje till alla, varje dag. I de tusentals böcker vi säljer finns stora upplevelser, avkopplande underhållning och djupa insikter. Vi har även ett inspirerande utbud för dig som gillar att rita, måla, pyssla, spela och planera. Hos oss kan du få lästips, besöka författarsamtal och hämta ut välförtjänta Läsborgarmärken. Vi är presenten till studenten, dagboken att samla tankarna i, och pusslet som familjen samlas kring. Våra butiker besöks 18 miljoner gånger varje år, och vi har alltid öppet online. Välkommen in till oss och finn läsglädjen!"
Address: Rådhustorget 6, 26131 Landskrona
Phone: 041826015
City: Landskrona
Zip Code: 26131


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 15:00


related searches: Akademibokhandeln Lund, Sällskapsspel Akademibokhandeln, Akademibokhandeln Malmö, Akademibokhandeln Göteborg, Akademibokhandeln Linköping, Akademibokhandeln öppettider, Akademibokhandeln Borås, Akademibokhandeln Uppsala
Reviews
Mycket trevlig personal och stort utbud. Beställer hem böcker som de inte har. Tips till julafton ta familjen med och gå till bokhandeln. Låt alla välja vilken bok de vill ha i julklapp. Det är mycket lyckat.
Har stort bok urval. Jag har trott många gånger att jag måste skicka efter lite ovanliga böcker och så har Akademibokhandeln i Landskrona boken. Tips istället för att springa och leta julklappar så tar vi hela familjen till Akademibokhandeln och så får vara en välja vilka böcker de vill. Väldigt populärt.
Mycket trevligt personal. Och hjälpsamma. Finns inte böckerna inne så beställer de dem.
Mycket trevlig bokhandel. Trevlig personal.
Bra utbud av pysselböcker för barn. Hittar alltid någon dottern vill ha.
Staden lilla bokaffär mitt i centrum. Jag tror att det är den enda vi har. Ligger vid Rådhustorget mycket lätt att nå. Glad och trevlig personal som är mycket hjälpsam. Får de inte tag i det man söker med en gång så ger man sig inte utan letar vidare. Man kan kalla detta för service. Det känns skönt att ha en sådan boklåda i stan. Bästa hälsningar Lars
Akademibokhandeln är överlag dyrt men de har en trevlig lokal och personal. De har massa böcker mellan alla åldrar men det är lite förväntat med en bokhandel.
Har det mesta när det gäller böcker och diverse skriv relaterade saker. Dock är personalen lite ointresserade av att fråga om man behöver hjälp. Därav bara 3 stjärnor.
Fick handla utomhus efter telefonbeställning.Tack? En stad utan bokhandel vore för trist ...
Trevlig och välkunnig personal, stort sortiment på svenska. Väldigt litet engelskt utbud och det är väldigt varmt i butiken.
Comment on this business

Directions to Akademibokhandeln Landskrona with public transportation


Landskrona Rådhustorget 60 meters
2
218
3
5
Landskrona Teatern 90 meters
1
2
5
Landskrona Drottninggatan 190 meters
1
138
2
240
260
5
Landskrona Saluhallstorget 210 meters
2
Landskrona Sofia Albertina k:a 230 meters
1
3
5

to add Akademibokhandeln Landskrona map to your website;