facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Akademibokhandeln Lidingö

"Akademibokhandelns första butik slog upp dörrarna 1971. Idag är vi Sveriges ledande bokhandelskedja med drygt 100 butiker från nord till syd. Vår vision är att sprida läsglädje till alla, varje dag. I de tusentals böcker vi säljer finns stora upplevelser, avkopplande underhållning och djupa insikter. Vi har även ett inspirerande utbud för dig som gillar att rita, måla, pyssla, spela och planera. Hos oss kan du få lästips, besöka författarsamtal och hämta ut välförtjänta Läsborgarmärken. Vi är presenten till studenten, dagboken att samla tankarna i, och pusslet som familjen samlas kring. Våra butiker besöks 18 miljoner gånger varje år, och vi har alltid öppet online. Välkommen in till oss och finn läsglädjen!"
Address: Stockholmsvägen 55 , Lidingö 181 32, AB, SE
Phone: +46 8 765 68 40
City: Lidingö
Zip Code: 181 32


Opening Hours

Monday: 10:00-19:00
Tuesday: 10:00-19:00
Wednesday: 10:00-19:00
Thursday: 10:00-19:00
Friday: 10:00-19:00
Saturday: 10:00-16:00


related searches: akademibokhandeln lidingö centrum, akademibokhandeln nummer, akademibokhandeln ab, akademibokhandeln öppettider, akademibokhandel huvudkontor, akademibokhandeln skärholmen, akademibokhandeln stockholm, akademibokhandeln logga
Reviews
Jättefin bokhandel! Hade trevliga anteckningsböcker med rejält nedsatt pris och fick 2 paket fint inslagna.
Älskar att de tipsar om massa olika böcker!
Mycket bra bokhandel. Här finns det mesta, för stor som liten. Normal prisnivå vad det nu är. Trevlig, rapp och uppmärksam personal.
Bland det sämsta bemötande av personal jag har haft dom sista 10 åren. Kunden har alltid fel är deras motto men säg inte det till dom för då får du en utskällning. Vill du veta hur man inte ska hatera kunder handla här !
Underbar trevlig lunch men fantastisk miljö och jättegod rökt lax. Rökeriet var igång och vi kunde köpa med oss fisk också.
Bra utbud av barnböcker. Hade gärna sett lite fler engelska böcker.
Ni måste ta in Dungons och Dragons för annars måste min polare Filip köpa in böcker från internet och jag har hört det är olagligt att göra så,,
Det fanns ett stort utbud på böcker och på spel och pennor
Mycket bra bokhandel. Rikt utbud av det mesta inom sin genre. Visst utbud av kontorsmaterial finns också. Humana priser.
Alltid bra service och hjälpsam personal. Fin butik!
Comment on this business

to add Akademibokhandeln Lidingö map to your website;