facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Akademibokhandeln Sickla

"Akademibokhandelns första butik slog upp dörrarna 1971. Idag är vi Sveriges ledande bokhandelskedja med drygt 100 butiker från nord till syd. Vår vision är att sprida läsglädje till alla, varje dag. I de tusentals böcker vi säljer finns stora upplevelser, avkopplande underhållning och djupa insikter. Vi har även ett inspirerande utbud för dig som gillar att rita, måla, pyssla, spela och planera. Hos oss kan du få lästips, besöka författarsamtal och hämta ut välförtjänta Läsborgarmärken. Vi är presenten till studenten, dagboken att samla tankarna i, och pusslet som familjen samlas kring. Våra butiker besöks 18 miljoner gånger varje år, och vi har alltid öppet online. Välkommen in till oss och finn läsglädjen!"
Address: Simbagatan 10 Sickla Köpkvarter , Nacka 131 34, AB, SE
Phone: +46 8 556 010 30
City: Nacka
Zip Code: 131 34


Opening Hours

Monday: 10:00-20:00
Tuesday: 10:00-20:00
Wednesday: 10:00-20:00
Thursday: 10:00-20:00
Friday: 10:00-20:00
Saturday: 10:00-18:00
Sunday: 11:00-18:00


related searches: akademibokhandeln ab, akademibokhandeln växjö, akademibokhandeln nacka forum, akademibokhandeln malmö, sickla köpkvarter, akademibokhandeln örebro, akademibokhandeln borås, akademibokhandeln karlstad
Similar places near
Reviews
Kollade bara efter presentpapper /påsar - det fanns det snygga o bra i olika utformningar och sen hade dom en del pussel som vi inte kunde låta bli att köpa!! Böcker ska jag kolla nästa gång Såå trevlig personal - glada och varma!
Bra utbud och duktig personal.
Bra utbud och trevlig personal
Bra utbud på både böcker och spel. Super trevlig personal som slog in paket snyggt.
Trång men engagerad personal. Älskar böcker men de är lite dyra där jämfört med ett annat ställe jag alltid handlar på. Rätt okej utbud av böcker.
Beställde en bok via hemsidan den fanns bekräftad o bokad i mitt namn.
Älskar böcker ! En liten minusstjärna för att det finns få klassiker. Men det finns några titlar så kanske det kommer fler ?
De har fått en bra ordning och butiken känns riktigt fräsch och trivsam nu.
Väldigt trevlig samt hjälpsam personal.
Det är stort finns inte bara böcker utan spel och pennor. Det är REA nu
Comment on this business

to add Akademibokhandeln Sickla map to your website;