facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Akademikerförbundet SSR

Akademikerförbundet SSR

About

Vi är Sveriges ledande samhällsvetarförbund, yrkesförbundet för 70 000 akademiker som arbetar med samhälls- och välfärdsutveckling.

Story

Vi är Sveriges ledande samhällsvetarförbund, yrkesförbundet för dig som arbetar med samhälls- och välfärdsutveckling. Våra kärnfrågor rör akademisk utbildning, forskning, profession, arbetsmarknad och anställningsvillkor. Vi är partipolitiskt obundna men tar tveklöst ställning i frågor som rör medlemmarna.

Våra medlemmar arbetar i såväl offentlig som privat sektor. Många är också egenföretagare eller chefer. Vi finns på hela arbetsmarknaden och är inte bundna till någon speciell sektor eller arbetsgivare – därför kan vi ge dig trygghet och stöd genom hela arbetslivet. Vi arbetar på flera olika sätt för att stärka din anställning och dina möjligheter till karriär och professionell yrkesutövning.

Alla våra medlemmar är akademiker. Vi är beteendevetare, ekonomer, folkhälsovetare, personalvetare, socionomer och andra samhällsvetare som tillsammans strävar efter ett samhälle och ett arbetsliv som tillvaratar, utvecklar och värderar akademisk kompetens.

Du hittar oss också på Twitter och Instagram under @akademssr, samt på LinkedIn.

För frågor gällande ditt medlemskap, din anställning eller andra villkor ber vi dig kontakta oss på 08-617 44 00. Där får du hjälp av våra duktiga ombudsmän. Linjerna är öppna vardagar 08.00-17.00.



"Vi är det ledande fackförbundet för samhällsvetare. Vi driver frågorna som är viktiga för dig – från utbildning och forskning till arbetsmarknad och anställningsvillkor.Du hittar oss i offentlig såväl som privat sektor, vi är egenföretagare och sitter på chefsposter. Vi är beteendevetare, ekonomer, folkhälsovetare, personalvetare, socionomer och andra samhällsvetare.Det som förenar våra 74 000 medlemmar är att vi alla är akademiker som strävar efter ett samhälle och ett arbetsliv som tillvaratar, utvecklar och värderar akademisk kompetens.Som förbund är vi partipolitiskt obundet, men vi tvekar inte att ta ställning i frågor som rör våra medlemmar och deras arbetsvillkor.Välkommen in i gemenskapen!"
Address: Mariedalsvägen 4 / Box 12800, 112 96 Stockholm
Phone: 08-617 44 00
City: Stockholm
Zip Code: 112 96


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Akademikerförbundet ssr wikipedia, Vad står ssr för, Akademikerförbundet SSR etik i socialt arbete, ssr a-kassa, akademikerförbundet a-kassa, SSR försäkring, Akademikerförsäkring, Unionen
Similar places near
Kommunal Stockholms län Kommunal Stockholms län 42 meter Om du ska träffa en ombudsman
Lärarförbundet Stockholm Lärarförbundet Stockholm 166 meter Lärarförbundet är ett svenskt fackförbund, där lärare i förskola, förskoleklass, grun...
Elektrikerna Elektrikerna 2 km Mycket bra ställe
Byggnads Byggnads 2 km Ett sånt bra bemötande
LO Sverige LO Sverige 2 km LO är ett samarbete mellan 14 fackförbund som tillsammans arbetar för ett bättre arbe...
SAC Syndikalisterna SAC Syndikalisterna 2 km En fri och kämpande fackförening för alla arbetare sedan 1910! Facket AV och FÖR med...
Vårdförbundet Vårdförbundet 3 km Trevligt samtal fick grundligt information.
IF Metall IF Metall 3 km Fackförbundet IF Metall organiserar anställda inom industrin. Genom att vi är många ö...
Lärarnas Riksförbund Lärarnas Riksförbund 3 km LR förhandlade fram ett 0-avtal i senaste avtalsrörelsen. Behöver mer sägas?
Polisförbundet Polisförbundet 3 km Polisförbundet är ett fackligt yrkesförbund som organiserar Sveriges poliser.
Vision Vision 3 km Otroligt inkompetent personal, otrevliga och oprofessionella. Deras rådgivning är und...
Sveriges Ingenjörer Sveriges Ingenjörer 3 km Bra, centralt belägen arbetsplats för SI-anställda.
Svenska Barnmorskeförbundet Svenska Barnmorskeförbundet 3 km Fantastiskt hus
Fackförbundet ST Fackförbundet ST 4 km Att kalla folk för förståndshandikappade och lägga på i deras öra för att sedan säga ...
Saco Saco 4 km Saco samlar Sveriges akademiker! Hitta ditt förbund på www.saco.se/Forbunden/
Fackförbundet ST vid Stockholms universitet Fackförbundet ST vid Stockholms universitet 4 km Att kalla folk för förståndshandikappade och lägga på i deras öra för att sedan säga ...
Civilekonomerna Civilekonomerna 4 km Välkommen till fackförbundet Civilekonomernas officiella Facebooksida. Med 44 000 med...
Reviews
Ett "fackförbund" som verkar vara vara mest intresserade av att sälja sin "medlemstidning". Detta på ett väldigt vilseledande sätt dessutom. Påminnelsefakturor som egentligen är erbjudanden om en prenumeration tycker jag absolut inte fackförbund ska ägna sig åt, lämna det åt assistansförsäkringsbolagen och bilbesiktningsbolagen som FAKTISKT ändå skriver på fakturan med stor text: "DETTA ÄR EN ANNONS OM ERBJUNDANDE". Pinsamt och mycket vilseledande Akademikerförbundet. Min första tanke var att fakturan var en bluffaktura men efter ett samtal till kundtjänst fick jag veta att det inte var någon bluff och att jag dessutom automatiskt kommer att fortsätta få denna faktura tills jag betalar in den eller RINGER och säger att jag inte vill ta del av erbjudandet. Helt otroligt. Säger upp mitt medlemskap för att inte stödja denna typ av "marknadsföring".
Inga förmåner som ingår. Verkar mer vara ett försäkringsbolag som säljer massa försäkringar. Om medlem inte tecknar extra försäkring har man ju ingen nytta av att vara medlem.
Faktisk medlemsnytta från nationell nivå till arbetsplatsvillkor lokalt. Detta premieras framför lockande småpriser för medlemskapet. Seriöst och på riktigt.
Skickar fake fakturor som reklam. Skäms på er!
Bra fackförbund som står upp för sina medlemmars värderingar.
Att bli medlem går snabbt. Att gå ur är värre.
Omöjligt att få tag på dem via telefon.
Svar på frågor
Comment on this business

to add Akademikerförbundet SSR map to your website;