facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Akka Ridklubb Ridskola

Akka Ridklubb Ridskola

About

Vi har snälla, välridna ponnyer o lektionshästar med bra gång i rätt form!
De flesta födda här på Lindbo gård. Vi får föl varje år. Har katter o kattungar

Address: Lindbo gård, 274 93 Skurup
Phone: 0708145800
City: Skurup
Zip Code: 274 93



related searches: akka ridcenter kritik, lena natt och dag svt, akka ridcenter svt, ridskola skåne, sandåkra ridskola, sandåkra ridklubb, akka ridcenter ab, ridskola kävlinge
Similar places near
Skurups Sparbank Arena Skurups Sparbank Arena 3 km Skurups Sparbank Arena - fd. Skurups Hallen
Skurups Handboll Skurups Handboll 3 km Bra anläggning för både vuxna och barn att få träna och hålla igång kroppen. Fantasti...
IFC Idrottsfysiologiskt center IFC Idrottsfysiologiskt center 4 km Väldigt trevligt ställe. Mycket kunniga tränare, vänlig stämning, inkluderande rolig...
Hälsopunkten Hälsopunkten 4 km Lite trångt men det finns karaktär jämfört med de moderna hallarna Har det du behöver...
L9 Boxen L9 Boxen 4 km L9 Boxen
Reviews
Jag såg att kvinnan som äger stället har nästan varit på alla som sagt sina åsikter om ställen. Det är oacceptabelt beteende tycker jag, låt folk säga vad dem tycker och om du ska svara så gör du det på trevligt sätt. Ville själv komma med mina barn dit men efter dina svar till folk så kommer jag absolut inte göra det och ska heller inte rekommendera ställen till någon.
Riktig gårdskänsla på landet och barnen hade gärna varit kvar på ridlägret fler dagar. Det blev ett toppenlyft när terminen startade igen. De får lära sig att själva förbereda o sadla vilket ger barnen en härlig självkänsla av att kunna själva.
Katastrof... Åk inte dit, det är inte värt pengarna! Bara göra en sökning på ägaren så förstår ni varför ni ska undvika att åka dit.... Det finns en massa andra ridskolor med förstklassiga lärare... Denna plats är inte en sund plats för varken barn eller vuxna!
Skicka aldrig ditt barn hit. Oseriöst, otryggt! Inte ens om det är det sista lägret som finns kvar. Åk inte hit!! Jag var själv på ridläger där tillsammans med mina två barn.
Min dotter deltog en vecka på ridläger och trivdes jättebra! Snälla hästar och trevlig personal. Hon fick olika valmöjligheter på aktiviteter och utvecklades mycket.
Är äldre nybörjare men har följt med mina barn under många år på olika ridskolor. Tycker Akka Ridcenters hästar över lag är trevligare och stablilare än dem jag sett på de andra ridskolorna. Ridläraren ägarinnan är rolig, trevlig och erfaren och bra på att ge korta raka direktiv.
Googla först...så ni inte blir lika besvikna som oss . Ett hemskt ställe för både barn och hästar.
Jordnära ridklubb med en familjär atmosfär där alla är välkomna. Min dotter har lärt sig otroligt mycket och avancerar fortlöpande.
Helt underbart med mycket tid och focus på barnen, och hästar.
Trevligt bemötande och fin upplevelse
Comment on this business

to add Akka Ridklubb Ridskola map to your website;