facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for AKKA Vårdcentral

"Hos oss finns allt under samma tak. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig"
Address: Klockargatan 17, 137 38 Västerhaninge
City: Västerhaninge
Zip Code: 137 38



related searches: akka västerhaninge drop in, akka vårdcentral provtagning, akka vårdcentral akuttider, hälsocentralen akka, klockargatan 17, 137 38 västerhaninge, akka vårdcentral distriktssköterska, västerhaninge vårdcentral telefonnummer, akka vårdcentral sjukgymnast, bvc västerhaninge
Reviews
Värdelös vårdcentral. Extremt svårt att få tider, trots att man ringer precis vid öppning. Finns en läkare som är så otrevlig att min son blev ledsen utanför när vi var klara. Samma läkare gav även mig en diagnos som jag inte ens har ett enda symptom på, vilket flera andra läkare efter har ifrågasatt hårt. Nej, gå aldrig till Akka.
Ringt 10-12 ggr per dag under en veckas tid för att försöka boka en tid. Möts av en telefonsvarare som säger "Vi har många som ringer och kan inte ta emot ditt samtal. Försök senare." Urdåligt!! Jag förstår att folk vänder sig till nätläkare och/eller byter VC.
Sämsta vårdcentralen får man leta efter. Slarvade bort mina prover två gånger. Tog 1,5 år att få provsvar på min knöl i halsen. Skrev brev till ansvarig chef som fortfarande inte har svarat efer 1,5 år. Men lämnar man dem får man ett förtryckt blad synd att du lämnat oss och chefens namn. Så pinsamt.
Upplevde Akka som mycket snabba och duktiga. Ringde på morgonen och blev uppringd 40 minuter senare. Fick en tid samma dag, 2 timmar senare. Hela besöket gick perfekt och jag fick tydliga instruktioner om fortsättning av min behandling. Allt fungerade som man vill att en vårdcentral ska fungera .
Toppen bemötande av läkare Eleni kanari vill gärna träffa henne igen duktig och kompetent säkert ,hon står på vad hon säger Bra jobbat AKKA VC
Det går inte att ringa och boka tid. Telefonkön är full säger en röst, återkom en annan dag. Hur ska man då få en läkartid?
Det är mycket konstigt att denna vc Inte presenterar sin personal för nya som kollar om denna vc är bra! Dessutom är det märkligt om man med flera sjukdomar som t e x Diabetes, Hjärtsjukdom, Högt blodtryck, osv ska behöva gå till varje specialist enskilt, snacka om att vc tjänar pengar på att patienten måste få hjälp med alla sina åkommor för varje besök! Blir dyrt för den enskilda patienten!!! Nä, personalen bör presenteras för nya patienter! Det tycker jag är rimligt!
Från att ha varit en väldigt bra vårdcentral/ hälsocentral har det blivit toral kaos. Om man är 70 år, äldre och multisjuk finns det inget förtroende när man får ny "stafettläkare" vid varje besök. Hur jan man som läkare få en helhetsbild då? Nej, ge de som jobbar där bättre arbetsmiljö och arbetsmiljö så kanske ni kan få personal som stannar.
Sökte den 20 augusti för besvärlig hosta som fortfarande är jobbig och förkylningen haar utvecklat en bihåleinflammation. Ringde upprepade gånger i fredags 17 sept men fick ingen tid, men följande information 17 september 2021 13:01 Hej Ove David! Jag heter Katharina och är sjuksköterska och det är jag som kommer att hjälpa dig här idag. Vi har inga akuta tider kvar i dag. Återkom måndag eller sök på närakuten eller Minutkliniken i Haninge. Sökte Närakuten i Haninge men efter 1 timmes väntan och samtal med en sjuksköterska så blev jag inte godkänd som patient. Just nu har jag besvärlig huvudvärk och mår dåligt och skulle behövt antibiotika redan igår. Att på måndag åter försöka få kontakt med någon läkare på AKKA känns inte lovande. Det här systemet är inte det minsta kundvänligt och varför kan inte den som läst mina svar som jag fyllde i 1177 ha möjlighet att boka in mig på en tid hos AKKA? Listade om mig till Nynäshamns vårdcentral i måndags och fick hjälp inom 2 timmar.
En god vän och jag kom till AKKA i tron att det var drop in för influensavaxxin men tidsbokning gällde. Receptionisten ordnade omgående en tid för oss båda. Nyordningen på mottagningen är en stor belastning för personalen ,tänk på det. Gamling
Comment on this business

to add AKKA Vårdcentral map to your website;