facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Akleja Blomsterhandel

"Sedan år 2000 erbjuder Akleja Blomsterhandel i Solna blommor av hög kvalité med fokus på bemötande i världsklass.Hos oss hittar ni snittblommor, krukväxter och arrangemang för tillfällen i livets alla skeden. Utöver det har vi även ett noga utvalt sortiment av inredningsartiklar. Vi erbjuder givetvis leverans i Stockholmsområdet och även i hela landet och världen då vi är anslutna till Euroflorist och Interflora.En blomma kan ge uttryck för mycket; ett tack, grattis, välkommen till världen och farväl. Vi hjälper er gärna hitta den rätta blomman för alla tillfällen och skräddarsyr arrangemang som passar er. Hemleveranser eller leverans till arbetsplatsen - vi ordnar allt. Kom förbi eller kontakta oss så hjälper vi er vidare"
Address: Polhemsgatan 7 C , Solna 171 58, AB, SE
Phone: +46 8 82 20 63
City: Solna
Zip Code: 171 58


Similar places near
Blomsterpassagen Blomsterpassagen 752 meter If possible I would rate this zero stars. I bought a sunflower for 90 kr- as I am new...
Interflora Blomsterstadion Interflora Blomsterstadion 1 km 1h innan stängning är det stängt med en lapp ”kommer snart”. Ingen information om när...
Tant Gröns Blomster Tant Gröns Blomster 2 km Tack för en jättefin brudbukett som var precis enligt önskemål!
Reviews
Trevlig affär med trevlig personal. Fick en läcker och lite ovanlig bukett.
Fantastisk service i denna butik! Kontaktade idag i tjänsten, hjälpte en kund inom hemtjänst. Behövde skicka blommor till begravning med kort varsel och saknade internet och swish. Vi fick direkt hjälp med en alternativ lösning. Har också sett ute hos kunder att blommor från denna butik står betydligt längre än andra vid tex årsdagar då det kommer från många. Full pott!!!
Skickar blommor med via interflora, till min mor lite då och då. Man vet ju aldrig hur blommorna blir eller håller sig. Min mor är så otroligt nöjd med de fina vackra blommorna som ni levererar till henne. De står sig väldigt fint och sprider glädje. Stort Tack till er.
Fick ett blombud från denna affär för 9 dagar sedan har fortfarande kvar tulpaner helt otroligt. Så vacker bukett och fräscha blommor.
Fick blommor från denna affär. Buketten var så fräsch och fin.
Bästa service och fräscha blommor.
Trevligt bemötande och bra service.
Binder fantastiska buketter!
Hjälpsam och kunnig personal
Översatt av Google Damen som levererade blomman till mig idag var ovänlig. Original The lady who deliver the flower to me today was unfriendly.
Comment on this business

to add Akleja Blomsterhandel map to your website;