facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Akuten, Ljusdals Sjukhus

Address: Ljusdal
City: Ljusdal


Similar places near
Ljusdals Sjukhus Ljusdals Sjukhus 12 meter
Reviews
Beställer läkartid här på egen hand. Bra! Här finns Hälsocentral, äldrevård, akutintag, provtagning, Öppna Psyk-mottagningen m.m.
Träffade en läkare på akuten som var både fördomsfull, sjukt stressad och hård i sitt sätt och dessutom sa kränkande saker om något som inte alla rörde de besvär som jag sökte vård för. Fördomsfulla och oempatiska läkare har inte i vården att göra. De kan gott arbeta med administrativa saker utan någon som helst mänsklig kontakt, då deras "hjälp" bara blir kontraproduktivt och en mådde bättre innan besöket en efter. Så ska det ALDRIG behöva vara när en söker vård. Då är det fel person som jobbar på fel plats. Vården måste kunna hålla en högre kvalitet än att ha anställda läkare som dömer och kränker sina patiner. I mitt fall rörde det klagomål på en viktuppgång på 6 kilo under en graviditet i månad 5. Enligt min BM så är det en fullt normal viktuppgång och stressen kring att oroa sig över viktuppgången är betydligt skadligare än viktuppgången i sig. Som hälsopedagog behöver jag inte några pekpinnar om att inte äta för två heller, då jag misstänker att min kunskap inom näringslära är mer gedigen än denna läkares. Nej jag hoppas att ingen annan ska behöva råka ut för henne när de söker vård!
Helt otroligt inkompetent läkare. Besökte akut, ingen röntgen på helger !. Läkaren tittade inte ens på skadan utan skrev remiss till AKUTEN i Hudiksvall istället för direkt till röntgen!!! Blev att sitta 4 timmar till... Så tur var "bara" ett benbrott, kommer aldrig att åka dit om det är livshotande!
Okej. Väntetider på service är som ett vanligt sjukhus, roligt. Annars så får man ganska ofta åka till ett större sjukhus vid mer avancerade saker. Men visst, behöver du enklare omplåstring fungerar det.
Det är ett litet sjukhus, vad mer ska jag säga. Trevlig personal som hjälpte till...
Får tyvärr inte alltid hjälp med det man vill.
Väntetiden på akuten är minst 2h, ofta längre. Sen är det 9/10 gånger pensionerade läkare med stenålderstänk som jobbar.
Blev utfrågad om vi hade feber eller något med coronan att göra! Vi skulle bara på röntgen.
Opersonliga, rent ut sagt elaka. Under alla år som multisjuk, så är Ljusdal den enda mottagning som både dömer ut och är stygga mot många patienter !
Väldigt bra bemötande av personalen på sjukhuset. Men ringklockan och siffrorna för att komma in sitter för högt för en rullstolsburen person och lika är det med knapparna ihissen
Comment on this business

to add Akuten, Ljusdals Sjukhus map to your website;