facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Akuten Ystad

Address: Ystad (commune)
City: Ystad


Similar places near
Balkåkra distrikt Balkåkra distrikt 7 km Balkåkra distrikt är ett distrikt i Ystads kommun och Skåne län.Distriktet ligger vid...
Reviews
Förstår inte allt gnäll här! Mycket kunnig och hjälpsam personal. Är mycket nöjd med hur mitt ärende hanterades.
Otrevligt bemötande och ignoranta läkare som är dömande och inte lyssnar.efter smärta 24/7 i axeln tar läkaren axeln utan att säga till mig att nu kommer jag dra din Axel bakåt och säger det är ingen inflammation ..jag hade redan sjuka smärtordet kunde min 7åriga son också sagt. Otroligt att denna akut får lov att existera… blev ifrågasatt om min smärta och hemskickad efter väntat i 6timmar utan smärtlindring ring din vårdcentral sa dom ..man blir mörkrädd
Kom till akuten med misstänkt njursten. Kunde inte gå utan stöd o hade fruktansvärd ont. Ett urinprov. Och så blev jag utslängd! Det är inte njursten och då ska jag gå till vårdcentralen.... Försökte förklara att jag hade så ont imorse att jag var svimfärdig....lyssnade inte ens. Ingen tog sig ens tid titta eller känna efter. Ingen undersökning alls. Helt oacceptabelt. Dessutom otrevlig bemötande av den kvinnliga sköterskan. Stället skulle få yrkesförbud! Och läggas ner. Att betala skattemedel till en förtätning som inte ens uppfyller de grundkrav för sjukvårdsinrättning är total slöseri.
Värsta akuten att åka till. Har missat brutna ben på mina barn 3!!!! gånger!! Sonen bröt nyckelbenet men läkaren hävdade att det inte var brutet, tjatade mig till en röntgen som visade att det var mitt av!! Åkte dit i veckan med olidlig smärta i axel, arm och avdomnade fingrar. Var svimfärdig. Fick till svar "det är bara nackspärr, inget du ska komma hit för, här tar vi bara akuta patienter" Hon kände inte ens på nacken. Han nu fått konstaterat att det troligen rör sig om en allvarligare form av diskbråck.
Blev hit skickade av 1177 för vår dotter på 8 månader som haft feber i 4 dygn. När vi kommer dit så säger dem att det är stängt att dem bara har öppet för vissa ärenden. Detta är ingen akutmottagning i mina ögon. Plus dåligt bemötande. Kvinnan som jobba i receptionen sa har ni inte läst skylten.
Tog bara vitala parametrar på anhörig när hon sökte för hosta och andningsbesvär som varat över 2v.. ville inte ens lyssna på lungorna eller ta crp, riktigt dåligt. Sämsta vården på länge.
Fantastisk bemötande. Proffsigt behandling. Fick smärtlindring snabbt men väntetiden på provsvar etc tog flera timmar. Den provisoriska väntrummet saknade toa. 5 poäng till personalens bemötande!
Jag vill tacka för det fina bemötandet min mamma Eva fick lördag 220903. Team 1 på Akuten med dr Daniel i spetsen gjorde sitt bästa och min mamma fick den hjälp hon behövde.
Otroligt hur svårt det ska vara att ge vård åt barn som behöver det! De skickar hellre hem med egenvård än att hjälpa. Vilket egentligen bara resulterar i att man står där dagen efter igen med sitt barn. Rekommenderas inte!
Jag tog till akuten med rosfeber i örat.Lördagkväll 6/3 ...Blev rekomenderad att smörja med kortisonsalva. Detta skall inte göras på rosfeber. Fick inte penicillin vilket är det ända som hjälper.. Uppsökte min vårdcentral på måndagen idag. Fick den hjälp som behövdes plus lite till då det hade blivit allvarligare då tiden gått från starten lördag morgon Hoppas på kunnig personal nästa gång. / Berit Wiberg
Comment on this business

to add Akuten Ystad map to your website;