facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Akutmottagningen Vrinnevisjukhuset

Address: Norrköping
City: Norrköping


Similar places near
Rehabkliniken i Norrköping AB Rehabkliniken i Norrköping AB 2 km Här har vi riktigt duktig naprapater på ett och samma ställe. Rekommenderas starkt o...
Release Release 3 km Djupvågsbehandling,Taktil massage. Laser samt kinesiologitaping Häst, hund och männis...
Reviews
Nyss utskriven från AVA,måste jag ge samtliga sköterskor,manliga som kvinnliga,en varm eloge Detsamma gäller samtliga på akutmottagningen. Helt underbara människor Och man blir även glad att se,hur den yngre generationen läkare,ofta är betydligt mer empatiska och engagerade.
Ett mycket underbart sjukhus, även om sjukhuset är relativt litet, men behandlingen av de flesta av personalen var vänlig och underbar.Jag besökte sjukhuset flera gånger och det är mycket bra, men det är trångt i sjukesängen efter operationer där det finns fem patienter i ett rum och detta är inte helt korrekt.
Begränsad kompetens, begränsad lösningsvilja och extremt dåligt bemötande.
Legat inne ett dygn, blivit otroligt fint bemött av all personal jag kommit i kontakt med, uskor, ssk och läkare, alla fantastiskt fina och omtänksamma! Tack för god vård och omsorg trots läget vi är i!!!
Sämsta servicen jag varit med om. Inkom med otrolig smärta i bröst/mage och fick en 5 minuters konsultation med 2ssk som kollade blodtryck, syrenivå och temperatur för att sedan bli i princip hånad. Berättar att jag haft dessa problem av och till i flera år och får till svar att det säkert än magkatarr och att dom inget kan göra ”du får beställa tid på vårdcentral”. Tilläggas att mina smärtor gör att jag inte kan röra mig och kräks av att det gör så ont. Tack vrinnevisjukhuset för ingenting, kommer ALDRIG sätta min fot där igen
Segaste stället på jorden. Om ni tycker om att vänta på att få komma in i ett nytt rum för att där vänta på att någon kommer och säger att ni får gå till ett nytt rum och vänta är det här något för er. Man lämnar det här stället ett år äldre varje gång.
Kom in fort inte prio 1 . Bra service
Suveränt mottagande
Bra service bra personal.
Comment on this business

to add Akutmottagningen Vrinnevisjukhuset map to your website;