facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for akvarieimporten.se

akvarieimporten.se

About

Akvarieimporten har många års erfarenhet inom odling av Malawi ciklider. Vi har mer än 25 000 liter akvarievatten fördelade på runt 200 akvarier.

Story

Passion för Malawi Ciklider

ÖPPETTIDER: Eftersom odlingsanläggningen finns på min privata adress så har jag alltid öppet när jag är hemma, även helger och kvällar.Ring alltid innan du kommer då jag ibland är iväg på ärenden. Jag nås lättast på tlf. 0760 490 395

Vi på Akvarieimporten älskar malawi ciklider. Med mer än 20 års erfarenhet inom odling av malawi ciklider så hjälper vi er gärna med råd och frågor. Vi delar gärna med oss av såväl erfarenheter som tips, råd och praktiska saker; - hur man odlar ciklider, hur man håller ciklider och vad man ska tänka på.

Vi är mycket noga när vi uppfödder våra fiskar och kan därför garanterer starka och livskraftiga kvalitetsfiskar, med bra gener och starka färger.

Eftersom vi själv odlar 80 % av våra ciklider og importerar direkt, utan mellanhänder, har vi låga omkostnader och kan därför alltid erbjuda våra kunder kvalitetsprodukter till lägsta pris.

Akvarieimporten anser det gynnar alla i slutändan om vi hjälps åt och delar med oss av kunskap och erfarenhet. Vi har själv begått en hel del misstag när vi startade upp och vi hade varit glad över att få tillgång till den informationen som Akvarieimporten vill delar med sig av.

Kolla in på: www.akvarieimporten.se och se bilder på alla våra arter, samt storlek och pris.
På vår hemsida finns även foder och tillbehör.



"I akvarieimportens butik och webbshop hittar du ett spännande och unikt sortiment av akvariefiskar och akvarietillbehör som växer hela tiden för att på bästa sätt möta våra kunders behov och önskemål.Akvarieimportens produktsortiment är utvecklat med kunden i åtanke. Vi har fiskmat och fiskfoder till ett billigt pris och ett budgetsortiment av akvarietillbehör som håller ett riktigt lågt pris samt ett sortiment av märkesvaror från de stora välkända leverantörerna.Vårt budgetsortiment importerar vi direkt från fabrik utan mellanhänder, med låga omkostnader kan vi därför alltid erbjuda våra kunder billiga akvarietillbehör till lägsta pris."
Address: Hässleholmsvägen 50, 28434 Perstorp
Phone: 0760490395
City: Perstorp
Zip Code: 28434


Similar places near
Källarbacken Charolais Källarbacken Charolais 8 km Maskinstation med rundbalspressning samt Köttdjursproduktion.
Reviews
Bra utbud, rent och snyggt, bra priser och jättetrevlig personal.
Billigaste akvarietillbehören i Sverige, och butiken är minst lika bra som webbshoppen. Om ni gillar malawi och mal så blir besöket ännu roligare.
Väldigt tråkigt att ni valt att fokusera mest på Malawi ciklider främst och inga diskus eller scalarer har ni i butik.
Olika kvalitet på termometrar glas som digital som alla visar olika. Wavemaker WP-400MA som var trasig redan när jag packade upp den. Efter Kontakt med Akvarieimporten så löste sig allt. Känns bra med god service!
Alltid lika trevligt bemötande
Helt klart bästa affären om man vill ha bra pris och en sjukt snabb leverans.
Mycket svårt att hitta butiken som nu flyttat till Tyringe. Såg inga skyltar någonstans. Cirkulerade och letade i en timme. Skulle vara lätt att se från vägen... känner man inte till Tyringe är det inte lätt. På hemsidan står fortfarande den gamla adressen. Uppdatera den tack!
Alltid trevligt att stiga in i butiken, trevlig och kunnig personal och stort utbud av malawiciklider.
Olika malawi fiskar : fina färger
Varit i många olika affärer i Skåne men denna ligger verkligen i topp. Trevlig personal som verkligen kan och brinner för fiskar och att de mår bra. Syns tydligt när man kommer in att här är rent snyggt och i ordning vilket tyder på ett stort intresse. Kunskapen finns även här så jag som nybörjare kna känna mig trygg när jag handlar och kan få svar jag behöver. Rekommenderas starkt!!! Värt att ta en omväg om det behövs.
Comment on this business

to add akvarieimporten.se map to your website;