facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Aladdins Uthyrning

"Allt du önskar hyra till festen. Student, bröllop, dop, jubileum, invigning, konfirmation, begravning, konferens, mässor, mm mm.You Name It! We Got It!!Glas, porslin, linne, bestick, stolar, bord, partytält, mm mm. Låga priser och extremt brett sortiment. Lätt att parkera om du väljer att hämta & lämna själv. Enhagsvägen 10 i Täby.Familjeföretaget grundades 1986 av samma familj som än idag driver företaget där service är av högsta prioritet."
Address: Tegeluddsvägen 29 , Stockholm 115 41, AB, SE
Phone: +46 8 664 20 00
City: Stockholm
Zip Code: 115 41


Opening Hours

Monday: 09:00-12:00
Monday: 13:00-17:00
Tuesday: 09:00-12:00
Tuesday: 13:00-17:00
Wednesday: 09:00-12:00
Wednesday: 13:00-17:00
Thursday: 09:00-12:00


related searches: Aladdins uthyrning stockholm reviews, Westmans uthyrning, Partyproffsen nacka
Similar places near
Östermalms Frack & Smoking Östermalms Frack & Smoking 2 km Mycket duktiga. Professionella och noggranna med grym kvalitet på både kostymer , fra...
Bella Bella 3 km
Citygaraget Citygaraget 3 km Ligger väldigt bra till, men hutlöst dyrt!
Brunos bildverkstad Brunos bildverkstad 3 km Stort utbud av analog film och personal som vet vad de pratar om.
Manos Manos 4 km Fantastisk ställe där vi gick en helgkurs och fick lära oss all från olika tekniker, ...
Reviews
Super dålig service, räkna antalet ni får för de lägger mindre och sen får du betala extra när de lämnar tillbaka och de saknas. Spara alla kvitton för de kommer nu en månad efter och säger att de inte är betalt för uthyrningen. Bank transaktioner och kvitto finns så i mitt fall va de ingen fara.
Vi behövde över 30 fina champagneglas till ett mingel nyligen. Helene på Aladdin uthyrning hjälpte oss med kort varsel. Både hämtning och lämning var enkelt och vi fick välja tider som fungerade för oss. Ett glas kan eventuellt ha varit dåligt packat, eller så var vi för oförsiktiga då vi tog upp det ur backen. Så det gick sönder. Det tog Aladdin uthyrning på sig, trots att vi såklart erbjöd oss att betala glaset!
Bra priser är och bra personal
Öppnar sent och har lunchstängt?! Trots att man har så pass många som jobbar där ska man envisas med att ha lunchstängt. Helt sjukt enligt mig som fick vänta 1h utanför medans alla satt där inne och åt, skrattade och hade kul
Dåligt att inte kunna planera att ha lunchöppet kring studenten när vi kunder har så mkt att hinna med. Inte direkt kundvänlighet hos alla i receptionen är jag rädd. Finns förbättringspotential!!
Jag hittade allt jag behövde till min fest. Dom har verkligen allt man behöver och mer där till. Ett extra plus för den trevliga och professionella personalen och servicen. Kommer använda er flera gånger i framtiden.
Jag gjorde en tjänst åt en kompis som hade förlovlingsfest, Lämnade tillbaka allt servise
Smidigt. Bra. Pålitligt. Liten glimt ögat eller ett leende hade gett en stjärna till. ;
Roligt ställe, väldigt trevlig och hjälpsam personal, barnsäkra klubbor bjuds det på.
Hos Aladdins Uthyrning kan du hyra stolsöverdrag Stockholm och allt annat du behöver för att arrangera en fest.
Comment on this business

to add Aladdins Uthyrning map to your website;