facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Albatross Personlig Assistans AB

Albatross Personlig Assistans AB

About

Albatross Personlig Assistans AB

Story

Albatross Personlig Assistans AB, ett assistansföretag med höga serviceambitioner. Vi har tillstånd från socialstyrelsen att bedriva personlig assistans enligt LSS.

Vi som driver företaget har arbetat tillsammans med personlig assistans i nästan 10 år. Vi har erfarenhet av vård och omsorg, både inom akutsjukvård, gruppboende och personlig assistans.

Målsättningen med Albatross är att förbli det lilla personliga företaget med högt ställda krav på service och kvalité. Vår grundidé är att varenda brukare, assistent och anhörig tillåts ta plats och har rätt till ett proffsigt, engagerat, individuellt bemötande.

Vi hjälper dig med din assistans utifrån dina behov och önskemål. Vi sköter administrationen, lönehanteringen, rekryteringen, schemaläggningen, vikarietillsättningen och fortbildningen av assistenter. Vi hjälper dig också gärna med dina ansökningar till Försäkringskassan och Kommunen. Alltihop är ett skräddarsytt samarbete oss emellan för att tillgodose dina behov och önskemål.

Vi är anslutna till arbetsgivarföreningen KFO och vi har avtal med företagshälsovården Feelgood.

Address: S:t Lars väg 42 A, 222 70 Lund
Phone: 046-2610170
City: Lund
Zip Code: 222 70


Similar places near
Bernoulli System AB Bernoulli System AB 52 km Bernoulli Systems AB
ROImarketing ROImarketing 53 km Lönsamma lösningar
Alex Sadelutprovning Alex Sadelutprovning 177 km Cert. Equipment Coach med djup kunskap inom sadelinpassning, hästens muskler, sitsens...
Nationellt kunskapscenter för dövblindfrågor, Nkcdb Nationellt kunskapscenter för dövblindfrågor... 343 km Att utveckla, förmedla och sprida kunskaper om dövblindhet till olika verksamheter i ...
Reviews
Sökte jobb hos dem och förväntade mig iallafall en normal lön, men de jobbade bara med lägstalöner så det var inte lönt att jag ansökte sa de. De kunde inte ge mig ens 140:- i timmen. Det är väldigt hög personalomsättning i min kommun ser jag på arbetsförmedlingens sida. Vill du ha ” världens viktigaste jobb” men bara få 120:- för det, då är det jobbet för dig!
Tycker du om när dina nära och kära blir bestulna och det företag som placerat personalen som förskingrar inte tar något ansvar för det? Då är albatross företaget för dig. Älskar du när ett företag beklagar sig över att det har försvunnit ovärderliga saker från sina kunders hem och vägrar ersätta det? Då är albatross företaget för dig.
Kan absolut inte rekommendera detta bolag för någon brukare. Dom vill att brukaren bor själv så dom får bestämma allt.
Comment on this business

to add Albatross Personlig Assistans AB map to your website;