facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Albertina

"Restaurang Albertina ligger i det idylliska fiskeläget Skärså vid Hälsingekusten och har sen 1980 serverat många nöjda och glada matgäster. På restaurang Albertinas inglasade altan sitter du med vattnet under dej och här kan du njuta av lax, röding, strömming m.m.Som alternativ finns det kött, vegetariskt och veganskt.Gästbryggan och hantverksbutik ligger i anslutning till restaurang Albertina.I fiskeläget finns också ett fiskrökeri, café och glashytta.Varmt välkomna. Kontakt 0270-32010."
Address: Skärså 443 , , Söderhamn 826 91, X, SE
Phone: +46 270 320 10
City: Söderhamn
Zip Code: 826 91



related searches: Albertina söderhamn menu, Albertina söderhamn age, Albertina söderhamn restaurant
Reviews
Trevlig fiskrestaurang! Beställde silltallrik till förrätt. Tre sorters sill , gräddfil , Västerbottenost och färskpotatis. Sillen smakade bra , men kändes köpt. Fish n chips, två fina bitar torsk, såsen var mycket god och fräsch trots att den va baserad på majonnäs. Pommes va lite snålt portion men plus för att man fick mer utan extra kostnad. Husets fiskgryta - gräddig gryta med saffran och vitt vin. Smakade bra. Trevlig personal och bra service.
Fantastiskt ställe med jättegod mat och mysig atmosfär precis vid havet! Barnvänlighet: Bra barnmeny!
Bra käk, mindre bra personal, missade en del av min mat och var lite oinspirerande.Mat: 5/5
Albertina är svårt att beskrivas på ett rättvist sätt, måste upplevas och insupas på plats och ställe Parkering: Parkering i byns utkant, bakom glashyttan. Handikapp parkering vid restaurangen Albertina, 2-3 platser Tillgänglighet för rullstol: Funkar bra
Fantastiskt bemötande! Kunniga, tillmötesgående och proffsigt rakt igenom! Vill du må gott före, under och efter ett julbord.. då Albertina rätta julbordet! Sällan har jag varit med om att orka med godisbordet!! Men tack vare att de gjort små smakbitar av godis och efterrätt gled det enkelt ner!! Tack för bästa jul bordet ever!
Ett jättefint skärgårdsläge med ganska bra mat, trevlig meny och vänliga servitörer. Jag beställde bl.a. musslor och de var jättegoda men portionen var liten och brödet som serverades lite torrt. Även övriga rätter var bra men inte toppen. Atmosfären vägde dock upp detta och vi hade en väldigt trevlig sen lunch. Barnvänlighet: Det fanns barnstolar och utrymme för vagn på uteserveringen och verandan.
Mysig restaurang med mest fiskrätter. Flera med rökt fisk. Underbart läge i fiskehamnen och fina vyer ut över vattnet. Bra service och snabb betjäning. Jag och min fru åt röding och lax som serverades i rikliga portioner och smakade bra.Mat: 4/5
God mat i fantastisk miljö. Oerhört trevlig, tillmötesgående och proffsig personal. Rekommenderas!!
Jätte god mat en fantastisk platsMat: 5/5
Vilket läge precis vid vattnet, vilken god mat, och fin service, kan varmt rekommenderas. Hela Skärså är en liten pittoresk fiskeby man går bara och njuter. Parkering: Men parkeringen ligger en bit 3-400 m från restaurangen.
Comment on this business

to add Albertina map to your website;