facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Albogachoklad

Albogachoklad

About

Gårdsbutiken i Alboga är öppnar åter i September. Vi tar gärna emot beställningar på Tårtor, Smörgåstårtor: 0703020768 el Mail [email protected]

Story

Jag som driver Alboga Choklad heter Martina Andersson. Här tillverkas Praliner, Fudge, Tårtor, Smörgåstårtor och andra bakverk av finaste råvaror. Jag använder mig endast av rena, naturliga råvaror och så långt det går även närproducerat. Min tanke är att skapa något gott och samtidigt göra något gott för naturen, en ren njutning. Alla praliner är gjorda helt för hand.

Jag gör praliner, tårtor och andra bakverk på beställning.

Jag finns även på Facebook och Instagram där jag har sortimentslistor och inspirerande bilder!

Martina Andersson
[email protected]
0703-020768



"Alboga Choklad är ett litet hantverksföretag med stor omtanke om miljön. Vi tillverkar handgjorda Praliner, Fudge, Kolor, Tårtor, Smörgåstårtor och andra Bakverk helt från grunden och med Närproducerade och Kretsloppsorienterade råvaror, helt utan tillsatser och färgämnen."
Address: Alboga stommen 10, 524 96 Ljung
Phone: 0703020768
City: Ljung
Zip Code: 524 96



related searches: Albogachoklad ljung age, Albogachoklad ljung son, Choklad Falköping, Alboga marknad, Od Västergötland
Reviews
Ute på vischan ligger Alboga choklad. Lokalen är ett litet hus och i närheten finns också försäljning av inredning för inomhus och utomhus, blommor och lite växter. Det erbjuds praliner, fudge, tryffel och kakor. Du kan även köpa en kopp kaffe och sätta dig i trädgården.
Riktigt god fudge! Roligt med dessa småföretagare!
Väldigt mysigt ställe, en blandning av god choklad,fik och en handelsträdgård var oväntat men mycket trevligt.
Alboga Choklad är en lätt magisk plats. Det går att finna fudge, glassar som exempelvis sandwich och allehanda praliner. Du kan finns godis till ditt fredagsmys, eller en vanlig tisdag om du så skulle vilja. Jag älskar att ta mig dit och ta en stunds fika i deras trädgård och miljön i Alboga är fin. Smakerna är väl avvägda och välsmakande liksom utseendet på det godaste gott. Jag rekommenderar varmt deras lavendelfudge, eller askar med godis liksom glassen sandwich, eller såser till glass att köpa med hem.
Bästa chokladpralinerna jag ätit, många spännande smaker, mycket god kvalitet och världens bästa personal.
Ett helt fantastiskt ställe
Massor med brännässlor där man ville titta utanför på växter. Fall frukt i växthuset drog till sig getingarna. Dyrt! Inget ställe man återvänder till om man inte bor precis i närheten.
Underbart goda och lokalproducerade praliner, fudge, kakor, tårtor, glass och annat gott. Ekologiskt så långt det är möjligt. Personligt och allt är så omsorgsfullt gjort!
Trevligt utflyktsmål med en fin kombination av blommor och chokladförsäljning! Mycket fin ordning och reda! Mycket trevlig personal! Deras kolor är gudomligt goda!
Liten mysig butik mitt ute i skogen. Allt är gjort på plats. Väl värt ett besök.
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Albogachoklad.

Ljung candy store

opening hours, reviews, map, satellite view. Ljung ljung shopping & retail location, how can i go. Albogachoklad address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Albogachoklad. On this website you can share your comments and experiences about Albogachoklad with other people.

to add Albogachoklad map to your website;



Similar places near
Storegården Storegården 1 km Rekommenderas varmt. Mysigt med mycket att se på.
Din Florist Din Florist 5 km Här finns ett brett utbud av växter till bra priser och ägare samt personal är super ...
Gamlarps Naturgård Gamlarps Naturgård 6 km Våra produkter är i huvudsak handgjorda i naturmaterial med en tanke kring miljö och ...
Duveredskött Duveredskött 8 km Handlade inget var på en julmarknad där de fanns med så jag vet inget om dem.
Mörlanda Livs Mörlanda Livs 9 km Trevlig hjälpsam personal.så fin god blandfärs
Tassgott Tassgott 10 km Tillverkar hundgodis från svenska råvaror utan konserverings- och e-ämnen.
3D Print Ljung 3D Print Ljung 10 km Köp standardprodukter, eller specialdelar.
Gäsene Mejeri Gäsene Mejeri 11 km Hej Jag undrar vad det har hänt med den goda smaken på hushållosten Hela min släkt kö...
ICA Nära Ljung ICA Nära Ljung 11 km Alltid bra bemötande. Betyder mycket att ha en affär nära. Storhandlar dock inte här....
Lenas Växter Lenas Växter 11 km Väldigt prisvärd blomsterhandel. Inne- och utväxter i varierande mängd beroende på sä...