facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Aldéns Allservice

Aldéns Allservice

About

Vår inriktning idag är trädgård och fastighetsskötsel där vi jobbar mot kommun, industri, bank, affärer och privatpersoner.

Story

Aldéns Allservice AB startades våren 2011. Då tog vi beslutet att starta eget efter att Sören arbetat som arbetsledare i ett liknande företag i åtta år. Vår inriktning idag är trädgård och fastighetsskötsel där vi jobbar mot kommun, industri, bank, affärer och privatpersoner. Vi jobbar även med fastighets- och snöjour där vi är tillgängliga att rycka ut när som helst om något oförutsett skulle inträffa. Vi utför markarbeten och projektering av hela trädgårdar vad beträffar planteringar och plattläggningsarbeten. Vi utför även enklare snickeri och murningsarbeten.

På vinter / vår inriktar vi vår verksamhet mer mot beskärning, hamling och nedtagning av träd. Vi samarbetar med ett antal entreprenörer som utför grävningsarbeten med både stora och små maskiner.

Våra medarbetare har utbildning för liftar, lastmaskiner och motorsågar. Vi är verksamma främst i Östergötland men alla är välkomna till oss med förfrågningar. Inga jobb är för små eller för stora för oss!

Med Vänlig Hälsning Sören & Helen Aldén



"Aldéns Allservice AB startades 2011. Vår inriktning är trädgård & fastighetsskötsel där vi jobbar mot kommun, industri, bank, affärer & privatpersoner. Vi jobbar även med fastighets- & snöjour. Vi utför markarbeten & projektering av hela trädgårdar. Vi utför även enklare snickeri & murningsarbeten.Våra medarbetare har utbildning för liftar, lastmaskiner & motorsågar. Vi är verksamma främst i Östergötland men alla är välkomna med förfrågningar. Inga jobb är för små eller för stora för oss!"
Address: Pilgrimsvägen 2, 59231 Vadstena
Phone: 070-6405320
City: Vadstena
Zip Code: 59231


Similar places near
KB Städ service KB Städ service 584 meter Dom sa först ett pris och sen ett helt annat efter städningen va utförd. Hotade med a...
Åsa Firth: mental träning, Lightning Process Åsa Firth: mental träning, Lightning Process... 860 meter Stressad och orolig? Svårt att sova? Utmattad? Lättirriterad? Eller skulle du helt en...
Krusbär Krusbär 960 meter Välkommen in på www.krusbar.se
Glas-Olle i Vadstena AB Glas-Olle i Vadstena AB 990 meter Så bra. Snabb och proffessionell hjälp. Vänligt bemötande! Kan varmt rekommendera Gla...
SWESTEP SWESTEP 1 km SWESTEP develop/sell SWESTEP Plants that Convert Organic Waste, incl. Plastic, to Ren...
Dinair AB Dinair AB 1 km Dinair är en av Europas största tillverkare och leverantörer av luftfilter och ägs se...
Fegge & Mattes Fegge & Mattes 1 km Uthyrning och försäljning av ljud, ljus, event, scen och mässprodukter!
Comment on this business

to add Aldéns Allservice map to your website;