facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ale Ponnyranch

Ale Ponnyranch

About

Ale Ponnyranch är en modern ridanläggning belägen vid Vimmersjön i Nödinge, Ale kommun. Här bedriver vi ridskola samt läger- och kursverksamhet.

Story

Ridanläggning med ridskola, läger och kursverksamhet belägen vid Vimmersjön i Nödinge, Ale kommun



"Ale Ponnyranch är en liten ridskola belägen i Ale kommun. Ni hittar oss i tätorten Nödinge som ligger strax utanför Göteborg. Vi är inriktade på barn och ungdomar, och har enbart ponnyer i olika storlekar. Vi har utöver ponnyridskolan även en shettisridskola. Här kan barnen börja rida redan när de är 3 år gamla. Shettisarna är små, runt en meter höga, och alldeles lagom stora för den lilla ryttaren. Hos oss får du en rolig stund på hästryggen där du lär och utvecklas genom lek. Vi är lyhörda och anpassar nivån individuellt efter varje elev. Det är viktigt att alla barn blir sedda och vi vill att alla är med och bidrar till en go och välkomnande stämning."
Address: Granåsvägen berget 1A, 449 36 Nödinge, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 0730802385
City: Nödinge
Zip Code: 449 36


Similar places near
Ale Kulturrum Ale Kulturrum 1 km Fint ordnat med mingel i början, hembakt fika i pausen där pengarna gick till välgöra...
Reviews
Mitt barn har varit på två ridläger denna sommaren efter förra årets fantastiska vecka på ranchen. Vi är så otroligt nöjda med personal, hästar, mat och framförallt sammanhang där barn verkligen får växa både i gruppen men även individuellt. Vidare så är det trygga och varma hästar som passar barn i alla åldrar. Barnen ges mycket positiva affirmationer under hela vistelsen på ranchen utav såväl fröknar och de andra barnen som fostras in i en god anda. Min dotter älskar verkligen ponnyranchen, där känner vi oss välkomna och bemötta på ett mycket professionellt sätt.
Kul, roligt, lärorikt. För alla barn med olika kunskap och olika behov. Samtliga barn utvecklas i sin ridning, oavsett förkunskaper. Och så gulligaste hästarna såklart. Sist men inte minst, bästa ridfröken Malin
Mysig ridskola för barn mellan 6-15. Upplever verkligen att ridlärarna ser alla barn och gör sitt bästa för en positiv ridupplevelse. Shettisar så är anpassade för de minsta och ponnisar för de lite större. Individer som passar både nybörjare och de som kommit vidare i sin ridning. Fokus på hoppning med P& J kurser och ridläger med hoppfokus. Dessutom hoppspecial grupp vilket dottern uppskattar!! Ofta kompisar som är i stallet och hjälper till vilket skapar en bra känsla mellan barnen. Kan varmt rekommendera!
Grymt bra Trevliga å hjälpsamma personal rekommenderar
Min dotter har ridit här sen hon var tre år. Fantastisk ridskola med charmiga och trygga ponnys i alla storlekar lugna och pedagogiska instruktörer som hinner se varje barn tack vare lagom stora grupper.
Comment on this business

to add Ale Ponnyranch map to your website;