facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Alebacken

"Alebacken är en skidanläggning ca 3 mil norr om Göteborg. Anläggningen drivs på 100 % ideell basis.Vi finns på Facebook och Instagram."
Address: 449 44 Alafors, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 0303-74 18 20
City: Alafors
Zip Code: 449 44



related searches: Alebacken webcam, Alebacken kamera, Ulricehamn, Skidome, Ulricehamn skidor, Åka skidor nära Göteborg, Isaberg, Vallåsen
Similar places near
Alebacken Alebacken 29 meter Helt okej, bra för barn, dock lite väl långa liftköer.
Reviews
Helt okej, bra för barn, dock lite väl långa liftköer.
Alebacken är en mycket trevlig skidbacke precis norr om Göteborg! Två liftar upp. Drivs av många eldsjälar i en förening. Stöd dem gärna genom att komma hit. Finns också en fin pulka och snowracing backe som man kan åka i utan kostnad. Rekommenderas varmt!
Två svängar och sen är man nere. Alebacken är absolut inte en stor backe men den är väldigt välskött och är riktigt bra om man vill få lite skön vinterkänsla. Bra liftar med god kapacitet så det inte blir några större köer. Trevligt café och värmestuga.
Ganska litet ställe, men ändå kul. Ligger nära Göteborg och drivs av entusiaster som kör igång snökanonen så fort temperaturen går under noll grader. Ofta långa liftköer i barnbacken, men rätt korta i huvudbacken.
Bra ställe att ta de sista åken för säsongen... i alla fall för barnen som precis lärt sig åka lift på egen hand.
Göteborgsområdets bästa skidanläggning. Här finns välpistade backar, snökanoner, bra liftar, skiduthyrning, skidskola, värmestuga och kiosk. Och framförallt alla fantastiska människor som arbetar ideellt för att alla besökare ska ha kul på snö!
bästa mtb stället nära men inte lika kul med skidor
Både bra för cykling utav downhill på sommaren och skidor m.m på vintern. Även en bra slinga på själva berget som går genom skogen trevligt och bra skogområde
Finns uthyrning och bra café med gott om sittplatser. Backarna var fina och välskötta. Något branta för nybörjare. Inte så långa backar heller.
Väldigt dåligt före, mycket trevlig personal och korta liftköer.
Comment on this business

Directions to Alebacken with public transportation


Äskekärr 230 meters
414
434
Alafors Himlaskolan 280 meters
403
413
414
434

to add Alebacken map to your website;