facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Alebyggen

Alebyggen

About

Här publicerar vi nyheter om Alebyggen och under våra öppettider svarar vi gärna på frågor av generell karaktär. Din serviceanmälan gör du från hemsidan.

Story

Vi hyr ut fler än 2000 bostäder i sju orter i Ale kommun, granne med Göteborg. I Ale kommun är mottot "Lätt att leva". Alebyggen skapar hemlängtan här.

Mission

Alebyggen ska erbjuda ett attraktivt bostadsalternativ anpassat till varje livssituation för dagens och morgondagens hyresgäster.

Impressum

Ansvarig utgivare: Johan Redlund, VD

Products

Vi är experter på hyresrätter - lägenhet i flerbostadshus, radhus med egen ingång och täppa, villa som hyresrätt och kooperativ hyresrätt. Det finns många alternativ. Vi kan hemlängtan ut i fingerspetsarna.



"Alebyggen är alebornas bostadsföretag och ägs till 100 procent av Ale kommun. Totalt äger och förvaltar Alebyggen cirka 2 000 lägenheter i Ale. Vi har bostäder i nästan alla kommunens tätorter, från Bohus i söder till Alvhem i norr."
Address: Ale torg 7, 44931 Nödinge, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 0303-330800
es.neggybela@ofni
City: Nödinge
Zip Code: 44931


Opening Hours

Monday: 10:00 - 12:00


related searches: boplats, lediga lägenheter nödinge
Similar places near
Hisingens Betong & Bygg AB Hisingens Betong & Bygg AB 829 meter Fick snabb hjälp med att kapa hål i tegelvägg för blivande skjutdörr. Raka fina snitt...
Reviews
Dålig hemsida, behöver jobba på sin användarvänlighet
Behöver fixa deras webb sida för telefoner, dock är det överpris på deras lägenheter nu. Vill stort sätt bygga rike mans ort men vill ändå inte skapa mer trevnad för oss som bor här, i nödige är det värst flytta inte diy
Krångligaste webbsida jag varit med om. Tar ofta lång tid innan det händer nåt. Tyvärr dåliga öppettider. Då menar jag inte bara i dessa corona tider! Dom gör ingenting, har vart bättre förut. Men nu, nä jag vill ha en dusch, får jag drt nä jag får köpa den! Nä jag ger upp och gör det själv, går så mkt fortare då!
Sämsta hyresvärdarna jag vart med om...vill varna alla som tänker flytta till alebyggens lägenheter ....GÖR INTE DET!!!
Månar inte om alla sina hyresgäster utan väljer sina man värmar om
Det är ganska bra. Jag gillar ale kommun
Bra hjälpsam personal hittade alla varor som jag planerade att köpa
Intressant o spännande med lärorik historia.
Kan bli bättre
Bra att ha å göra med
Comment on this business

to add Alebyggen map to your website;