facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for AlekstaCode

AlekstaCode

About

Motion Graphics Designer & 3D Generalist based in Jönköping, Sweden.



"Hos oss på Tre kan du köpa mobiler, surfplattor och bredbandsprodukter från kända tillverkare - både med och utan abonnemang. Vi erbjuder även smartklockor och tillbehör så som skal, skärmskydd och hörlurar.Våra duktiga säljare hjälper gärna till med allt från nummerflytt och felsökning till att ge personliga tips, råd och rekommendationer inför ett köp. Du kan även få hjälp att exempelvis starta upp och komma i gång med en ny mobil.Tre startades i december 2000 med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. Sedan dess har vi växt med enorm hastighet och äger och driver idag 3G-, 4G- och 5G-mobilnät i både Sverige och Danmark.Välkommen in i någon av våra butiker!"
Address: Ståltorpsgatan 19, 55331 Jönköping
City: Jönköping
Zip Code: 55331


Similar places near
Fotografen Ateljé Rogö Fotografen Ateljé Rogö 463 meter Fotografering är en fin gammal tradition väl värd att ta vara på. Den går ej att skju...
JKPG Dekal JKPG Dekal 504 meter Tryckning och försäljning av dekaler
Grand Public Grand Public 513 meter Grand Public is a design-driven brand agency that brings companies closer to people.
Katrin Bååth AB Katrin Bååth AB 979 meter Fantastiskt! Work Shop som gav mersmak!
Tara Design Tara Design 2 km Översatt av Google Min lyckliga rödspätta Original My Happy plaice.
si si visuals. si si visuals. 3 km graphic designer, illustrator, bad skateboarder, fika lover, coffee drinker, ”artist”...
4Bright 4Bright 5 km Arnold Wittman a.k.a. 4Bright is the owner of 4Bright Records, songwriter, and music ...
sighthoundphotos sighthoundphotos 5 km Översatt av Google Ppp Original Ppp
Saulchicarelli Saulchicarelli 14 km artista tatuador
Digna Digna 32 km Digna offers creative solutions through marketing, graphic design, photography and we...
Fotograf Lisa Ljunggren Fotograf Lisa Ljunggren 121 km Jag heter Lisa Ljunggren och är en glad 24 åring med hjärta för äventyr, vänner, djur...
Reviews
Service på toppnivå. Ger kunden vad den behöver samt extra extra på lösningen och priset! Håller vad som lovat är och har bland de bästa erbjudande och har en uppdaterad teknik /och det gäller då även elektroniken/upplevelsen/nöjda kunder!
Skulle inte haft någon stjärna alls. Oerhört otrevlig, okunnig och mycket nonchalant personal. Jag var där med min mor som tyvärr har 3. Själv är jag mycket tacksam att jag har annan operatör. Som tur för oss fanns FixMyPhone precis bredvid som löste problemet på några sekunder.
Sveriges långsammaste butik. Ibland kan man vänta över 1.5timmar innan man får hjälp... Satsa på en annan operatör eller butik om ni är smarta.
De har förlorat åtminstone mig som kund. Går aldrig in där igen. Hörde hur en mycket otrevlig säljare anklagade en gammal människa för att vara respektlös när denna bara ställde en relevant fråga. Säljarens uppförande var rent kriminellt dåligt. FY!
Skulle inte haft någon stjärna alls. Oerhört otrevlig.
Någon särskild kunskap eller intresse för kundens behov, verkar dessvärre inte existera hos den juvenila Tre-personalen. Det enda intressanta för densamma, är hur man ökar på kundens månadskostnad, med åtföljande medarbetarbonus. Å andra sidan råder ju liknande omständigheter, hos de flesta operatörers fysiska butiker. Hos Tre är det trots allt aldrig några som helst problem, att vid problem kostnadsfritt erhålla nya simkort. Något som gangsterkollegorna hos Telenor, i princip aldrig lyckats erbjuda...
Butiken Tre i ny tappning på nya Asecs. Fräsch och överskådlig. Nu finns även nummerlapp att ta via en touchscreen. Trevlig butik med bra sortiment. Fantastiska och trevliga glada killar. Ger utförliga svar på frågor och ta sig tid att förklara. Teknisk kunnande och tålamodig. Det är ett nöje att går dit även om man endast har frågor och inte vill köpa något. Toppen
Ringde flera gånger till butiken för att fråga om de hade en produkt inne så att jag skulle slippa åka dit om det inte fanns. Telefonsvararen gick på direkt när jag ringde där de sa att de hjälpte kunder i butiken och kunde därför inte svara. Ringde precis innan jag var framme vid butiken, får samma svar, kommer fram till butiken och det står tre killar där, en som var upptagen med EN kund, de andra två stod med sina mobiler. JÄTTEDÅLIG stil! Gör ert jobb och svara i telefonen om ni inte har något att göra!!!
Okunnig och lätt nonchalant personal som inte är intresserad att vårda befintliga kunder, undvik att handla här om du vet att du kan behöva support!
Okunnig personal... fick nästan ingen hjälp där, förutom en kille som tyvärr kommer inte ihåg hur han hette
Comment on this business

to add AlekstaCode map to your website;