facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Aleni Travel AB

Aleni Travel AB

About

Vi specialiserar oss på skidresor i allmänhet, och resor till Österrike i synnerhet. Vi har nära 50 års erfarenhet av resor till Zell am See, Österrike

Story

Vår specialitet är skidresor i allmänhet, och resor till Österrike i synnerhet. Vi har nära 50 års erfarenhet av resor till Österrike till både Zell am See och Kaprun med nära 100 genomförda resor under åren, både vinter och sommar. Vår passion för skidåkning gör att vi brinner för att du skall få en fulländad skidsemester som du sent skall glömma. Våra resor till Österrike sker i bekväm turistbuss som smidigt tar dig till resmålet. Vi erbjuder även alternativ med flyg.

När du åker med oss till Österrike fokuserar vi på att du skall få en upplevelse du sent skall glömma. Vi gör allt för att erbjuda våra resenärer några av Österrikes bästa skidområden. Du har under en vecka möjlighet att få åka skidor på flera av Österrikes bästa skidområden. Vår buss går varje morgon till olika områden, allt från Saalbach, Bad Gastein, Zillertal, till Zell Am See, Maria Alm mm. Beroende på väder och snöförhållande väljer vi de områden som är bäst för dagen, allt för att du skall få bästa möjliga skidåkning varje dag.

Redan 1925 började Hans morfar och farfar bedriva busstrafik i Valbo. Valbo Buss bedrev främst linjetrafik i Gävletrakten. Allt efter tiden gick utvecklades verksamheten och beställningstrafiken blev allt starkare. Det blev då naturligt att marknadsföra och sälja tjänster kring själva resan. 1969 genomfördes den första resan till Österrike och Zell Am See. Det var då en vanlig linjebuss från Valbo som på den tiden var helt utan några moderniteter. 1976 bildades Resebyrån Valbo Resetjänst av Hans och hans två bröder Calle och Anders.
1987 så öppnades också en filial i Stockholm för att bredda verksamheten, där det på förutom resor till Österrike och i svenska fjällen, även fokuserades på konferens- och gruppresor.
2003 bildade Hans ett eget företag för verksamheten i Stockholm, och Aleni Travel grundades. Resorna både inom Sverige och framför allt till Österrike fortsatte under åren, och 2009 var det 40 års jubileum av resor till Österrike. Hans som under årens lopp skapat ett stort kontaktnät i Zell Am See blev ordentligt uppmärksammad av bland annat borgmästaren på orten. Planen var att Hans skulle gå i pension efter 40 år av resor till Österrike, men vi söner har övertalat honom att vi skall driva verksamheten vidare då vår passion för både skidåkning och kunna leverera en skidsemester i världsklass till våra resenärer ger oss en sådan glädje.

Address: Box 1096, 18626 Vallentuna
Phone: 070-3667506
City: Vallentuna
Zip Code: 18626


Comment on this business

to add Aleni Travel AB map to your website;