facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Aleris Specialistvård Handen

Address: Dalarövägen 6, 136 25 Haninge
Phone: (08) 50585000
City: Haninge
Zip Code: 136 25



related searches: Aleris se, Aleris Psykiatri lediga jobb, Handens Närakut, Sabbatsbergs sjukhus, Gynekolog Stockholm
Reviews
Fantastiskt fint bemötande i reception, av sköterska och otroligt vänlig läkare Lars Flood. Lite överraskad över hur lätt undersökningen var. Står utanför på parkeringen 20 min efter bokad tid.
Bästa omhändertagandet! Duktig snäll trevlig personal! Kände mig trygg! Tack läkare och sköterska på koloskopi!
Var på koloskopi för tredje gången kan bara konstatera att man blir mycket väl omhändertagen av all personal varje gång har även haft föremånen att träffa doktor Lars Flood vid samtliga tillfällen han är toppen och är guld värd!
Jag blev mycket positivt överraskad av den vänliga och omtänksamma personalen. Den väldigt proffsiga läkaren Lars Flood var över förväntan och jag rekommenderar honom varmt.
Aldrig någonsin blivit så väl omhändertagen på en vårdenhet. Från personalen i receptionen till sjuksköterska och läkare. Kändes nervöst när jag kom dit, kändes bra när jag gick därifrån.
Var alldeles nyss på er provtagning på Handens Sjukhus och hade rest dit från Nynäshamn. Satto väntade för det var 25 personer före mig. När jag kommer in säger personen som ska ta provet utländsk dam med lockigt hår att det inte finns någon remiss. Jag har nu kollat med min VC och remiss är skickad så hon slog förmodligen in fel personnummer.
Otrevligt bemötande av telefonreceptionister och extremt svårt att få tider för att följa upp en behandling man startat hos dem. De tar sig gärna an nya patienter men kan inte följa upp behandling eftersom de inte har så många tider så var beredd på att ni måste byta till en ny mottagning och börja om från början inklusive ny väntetid för nybesök 3-5 månader. Mitt råd är att INTE starta en behandling på aleris gyn som behöver följas upp varje månad! Extremt oflexibla och jag har nu slösat 4 månader utan att få veta om behandlingen ens har effekt och mått uselt av biverkningar under tiden!
Var på koloskopi idag och blev mycket väl omhändertagen av alla jag mötte, tjejen i receptionen, sköterskorna och läkaren. Det betydde mycket för mig!!
Efter återbesök på kirurgmottagningen Aleris, Handen, den 6/10 för att ta bort stygn, ordinerades antibiotika för det infekterats kirurgiska ingreppet på huvudet ev talgkörtelskrivas ut. Missades av läkaren. Två besök på apoteket samma dag, inget recept. Försökte per telefon få kontakt med Aleris "vår telefonkö full". Nästa dag på apoteket kl 8, inget recept. Lyckades få kontakt med telefonsvarare på¨Aleris, sköterska ringde upp på utsatt tid och bekräftade att inget recept var skrivet. Men denna fantastiska kvinna tog på sitt ansvar att se till att antibiotika skrevs ut o ringde sedan upp. Heders!. Men så här får det inte fungera. -Se till att man alltid kan få kontakt med mottagningen, återuppringning bör kunna fungera. - Sedan anser jag att uppföljning av ingrepp kan vara bättre. Ordinationen att "det här får du gå till vårdcentralen med" kan inte räcka. Hälsningar Monica Ahlin
Jag hade en gastroskopi undersökning. Läkaren hade väldigt dåligt bemötande, hon var aggressiv och otydlig. Hon hade ingen tålamod, vägrade lyssna på mig och svara på mina frågor. Jag rekommenderar absolut inte de för någon
Comment on this business

Directions to Aleris Specialistvård Handen with public transportation


Sjukhusentrén 30 meters
838
981
Folkparken 50 meters
810
Handens närsjukhus 120 meters
824
830
835
837
840
893
Handen närsjukhus 120 meters
Garagevägen 160 meters
981

to add Aleris Specialistvård Handen map to your website;