facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Aleris Specialistvård Malmö Arena

Aleris Specialistvård Malmö Arena

About

Aleris Specialistvård Malmö Arena är en specialistmottagning för dig som är privatbetalande eller har en privat sjukvårdsförsäkring.



"Aleris Specialistvård Malmö Arena är en specialistmottagning för dig som är privatbetalande eller har en privat sjukvårdsförsäkring. Vi tar även emot vårdgarantipatienter inom ortopedi och kirurgi. Hos oss träffar du specialistläkare inom ett antal olika medicinska områden och erbjuder även hälsokontroll, överviktskirurgi, plastikkirurgi, läkarintyg och körkortsintyg."
Address: Hyllie Stationstorg 2, 21532 Malmö
Phone: 010-1690000
City: Malmö
Zip Code: 21532


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:00
Tuesday: 08:00 - 16:00
Wednesday: 08:00 - 16:00
Thursday: 08:00 - 16:00
Friday: 08:00 - 15:00


related searches: Aleris se, Aleris Stockholm, Gynekolog Malmö, Gynekolog Hyllie, Capio Stortorget, Werlabs, Öron-näsa-hals Malmö, Aleris Psykiatri lediga jobb
Reviews
Trevligt bemötande, från rolig, charmig receptionist, trevlig och kompetent sjuksköterska och mycket sympatisk doktor som tryckte dit en nervrotsblockad som nästan direkt tog död på en fruktansvärd nervsmärta. I ärlighetens namn, var jag orolig, eftersom behandlingen inte gjorde speciellt ont. Men doktorn träffade tydligen exakt eftersom effekten var så omedelbar. Den 15/12 gjordes ingreppet och 7 dygn senare inte tillstymmelse till nervsmärta. Oerhört tacksam och skulle tandvärken i benet återkomma, gör jag med glädje nervrotsblockaden hos Aleris i Malmö! Med smärtfria hälsningar Micael Johansson
Gick på hälsokontroll via mina sjukvårdsförsäkring hos Länsförsäkringar. Läkaren kändes osympatisk. Trots att jag hade en avvikelse på mitt EKG och berättade att jag hade känningar i hjärtat flera gånger i månaden så ville han inte gå vidare med det. Jag hade högt kolestrol. Han sa till mig att gå ned i vikt. Jag väger 65 kg och är 180 cm lång.. Har tidigare gjort min hälsokontroll på Capio på stortoget och där är det mycket mer som kontrolleras syn, hörsel & reflexer och läkarna lyssnar på dig.
Inte intresserade av att hjälpa till med blodprov trots att jag skulle betala för både läkarbesök och proverna helt privat. De har tydligen pengar så det räcker och behövde inte ha mig som kund.
Blev opererad för dubbla diskbråck. Vid lucia. Jättefin vård, mkt professionell och vänlig personal. Fin och lugn miljö. Ingen stress alls utan man upplevde att man blev väl omhändertagen och att personalen verkligen tog sig tid att lyssna på patienten. Var nervös innan operationen men skulle absolut inte vara det om jag behövde opereras där igen. Det är såhär man vill att svensk vård ska vara!
5 stjärnor till personalen på inneligg, op och eftervården. Tog hand om mig så väl och fick mig att känna mig trygg då jag var väldigt nervös, så nervös att jag var illamående. Det var en stor operation och jag ville ha min sambo med mig. Men jag respekterade att de sa nej. Helt förståeligt. Det enda jag var tyvärr missnöjd med var receptionisten på plan 4. Det första bemötande och intryck var inte så välkomnade. Jag var ju redan så nervös och fick ångest. Men man kan tycka att en receptionist kan väl vara mer mänsklig ha ett leende när man kommer in. Hon såg så bestämd ut och man vågade inte prata med henne. Hennes utseende påminner lite Roxette. Tycker det är viktigt att man ger det lilla extra, lite varm välkomnande. Samma sak när jag gick hem dagen efter, min sambo kommer in och hämtar mig, vi säger båda hejdå och ha en bra dag, fick inget svar. I hissen frågade min sambo vad är det med henne? Första intrycket är viktigt. Blev glad att att resten av personalen på Aleris plan 4 var det motsatta Annars hade jag inte fixat det. Tack ALERIS för er FANTASTISKA VÅRD
Jättetrevlig personal. Alla var så tillmötesgående och omtänksamma. Svarade inom 2 dagar på mail med lite frågor som jag hade. Av de få sjukhusupplevelser jag haft så var denna definitivt bäst! Goda mackor och te hade de också!
Fantastiskt duktiga,professionella läkare,bra bemötande lugnt och fint.
Hej! Opererades för 3 diskbråck halsryggen och "krökt halspelare" Vilken fantastisk personalKan knappt sätta ord på hur duktiga och omtänksamma alla var.. Kände mig verkligen trygg och omhändertagen på alla sätt och vis.. Och ett stort Tack till Dr:Leif Anderberg med persoal för att du/ni har gett mig livslusten tillbaka. Äntligen ett liv utan smärta.. Rekommenderar verkligen att söka er hit om man vill ha professionell hjälp..
2 operationer o 2 nervrotsblockader gjorda av Leif Anderberg har jag bara gott att säga Aleris,stort plus till alla de jag inte kommer ihåg namnen på men som oxå pysslat om mig. Något knökigt med sjukskrivning bara. Kan varmt rekommendera Aleris.
Fantastisk personal, kände mig väl omhändertagen
Comment on this business

to add Aleris Specialistvård Malmö Arena map to your website;