facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Alert Alarm AB

Alert Alarm AB

About

Alert Alarm ger en komplett trygghetslösning med förmedling av händelser till Securitas Direct larmcentral och/eller till mobiltelefon.

Story

Vårt trådlösa hemlarm är enkelt att montera, lätt att använda och skyddar ditt hem mot inbrott, brand och vattenskador. Alert Alarm blev i oktober 2015 utsedd till Sveriges bästa hemlarm i ett test av PC för alla. Detta är Alert Alarm officiella Facebooksida. Vi svarar dig vardagar mellan 8-17.

VÅRA RIKTLINJER

På Facebook finns vi tillgängliga vardagar mellan 09:00 och 17:00. Vi diskuterar av säkerhetsskäl aldrig detaljer kring enskilda kundärenden i öppna poster, utan ber dig då istället att inboxa ditt ärende och dina uppgifter till oss för personlig hantering.

Det går också bra att kontakta oss på kundsupport, via våra supportsidor på www.alertalarm.se, via e-post [email protected] eller ringa på 0771-76 03 03. På kundsupport är öppen mån - ons 8.30 - 19.00 och tor-fre 08.30-17.00

På Facebook är ordet fritt men tänk på att hålla en god ton – oavsett om du vill ge beröm eller framföra kritik. Vi granskar kontinuerligt allt som läggs upp på sidan och förbehåller oss rätten att ta bort stötande material och/eller inlägg, spam, samt ta bort användare som inte respekterar våra riktlinjer. Som besökare är det inte tillåtet att använda vår Facebook-sida som marknadsplats för försäljning av tjänster eller produkter.

Om du har några frågor, tveka inte att höra av dig till oss.

Med vänliga hälsningar
Alert Alarm

Address: Stockholm
Phone: 0771-76 03 03
City: Stockholm



related searches: alert alarm shop, alert alarm kontakt, alert alarm kamera, alert alarm app, alert alarm tillbehör, alert alarm omdöme, alert alarm utomhussiren, alert alarm webshop
Similar places near
SafeGuard SafeGuard 15 km Safeguard är Extrem duktiga i det de gör, håller vad de lovar och det är i tid. Vi ha...
Reviews
Rekomenderar STARKT! Så enormt trevlig och hjälpsam Kundservice personal!! Oavsett ärende eller problem har dom ALLTID löst det så himla bra. Detta är vad jag kallar service i världsklass
kul att ni stänger växeln före 17 Ringde 4 minuter i, tack för det
Har haft larm från Alert Larm i väldigt många år, och valde därför att titta på deras uppdaterade system när det var dags att byta. Konstaterade att nya funktioner som mobilapp har tillkommit men det saknas vissa funktioner som kamera, smart hem integration med dörrlås etc. Saker jag inte tycker jag behöver. Jag använder rörelsedetektorer, dörr och fönstergivare, röklarm och fuktdetektorer i ett större radhus. Hela bytet av abonnemang och Installationen gick mycket smidigt, mycket tack vara super support från Simon Boström. När en givare spratt iväg och en lysdiod gick sönder, hade jag en ny inom några dagar, kostnadsfritt. Nu har jag använt systemet i ett antal månader och har bara gott att säga om det. Har dock inte haft något skarpt läge och testat svarstider etc. Mycket enkel hantering och med appen är det jättesmidigt att larma på även när man lämnat hemmet. Rekommenderas.
Har varit kund hos de i många år. Toppen bra kundservice. Supertrevliga agenter som alltid med tålamod hjälper en. Rekommenderas varmt.
Mycket trevligt bemötande på telefon, kunnig säljare som inte var påträngande utan rådgivande och informativ. Detta till skillnad från många andra. Produkterna kom rekordsnabbt, jätte enkelt att installera och driftsätta. Jag gjorde allt på några timmar. Över förväntan och mycket nöjd.
Lovar mer än vad de kan hålla ! Vi har varit kunder hos dem ca 1 år varav larmet fungerade 7 månader. Någon riktig teknisk support kan du glömma. I nuläget väntar vi på en ny centralenhet och hoppas att denna ska fungera. De verkar vara mer intresserade av att fakturera än att leverera en fungerande tjänst ! Helhetsupplevelse av Alert Alarm AB: undvik dem om du kan och kolla efter andra alternativ först !
Enkelt att installera även om det tar lite tid med pill, oslagbart pris, trevliga säljare & support som är enkla att göra med och som är måna om att det ska bli rätt även efter att affären är i hamn för deras del. I mitt fall blev det lite fel och det löste säljaren med bravur genom att skicka delen som saknades. Kan varmt rekommendera.
Larmet var oerhört lätt att installera. Billig månadskostnad, och det gör precis det som utlovades vid beställningen. Trevlig tjej, som jag ej kommer ihåg namnet på, gjorde hela upplevelsen smidig och problemlös. Jag har haft ett problem med en rökdetektor vid ett tillfälle, men då det var till stor del självförvållat kan jag ej belasta företaget för. Jag fick otroligt snabb återkoppling på ärendet. Ta de negativa omdömen här med en nypa salt. Jag har varit i kontakt med ett sextiotal som har samma larm, och de är precis lika nöjda som jag.
Bra support, kunde varit öppet även på helgen men tveksam till kvaliten på larmet. Strular mycket vid bla avlarmning, vilket inneburit ett par falsklarm. Fått allt utbytt, funkade bra ett tag sen började det också strula.
Det är 24 mån bindningstid. Men det är inga problem att säga upp innnan säger säljaren. Men vill man säga upp de innan. Måste man sitta i rullstol tydligen..
Comment on this business

to add Alert Alarm AB map to your website;