facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Alexanderteknik

Alexanderteknik

About

Har du ont i kroppen? Känner du dig trött ibland? Då har vi ett förslag. Bli medveten om hur du använder din energi och kropp genom att gå en kurs i Alexanderteknik.



"Alexander technique teacher."
Address: Mickelsbergesvägen 240, 12554 Älvsjö, Stockholms Län, Sweden
City: Älvsjö
Zip Code: 12554


Reviews
Niklas är extremt kunnig om den mänskliga organismen och har hjälpt mig mycket. Jag gick hit för att få hjälp med rent praktiska saker som att sitta bättre jag både jobbar och har växt upp framför datorn och har alltid haft problem med stela muskler, och att röra mig och kommunicera med en större lätthet, flow och ≈självsäkerhet. Jag har fått hjälp med allt detta, men vad som nu i efterhand känns lika värdefullt, är att jag har fått ett nytt perspektiv på min organism som en helhet. Detta inkluderar nya vinklar på träning, psykologi och till och med min personliga filosofi. Det är inte en avslutad resa, men jag är väldigt glad att jag har påbörjat den. Niklas har otroligt bred och djup kunskap om människor, och är både pedagogisk, underhållande och öppensinnad. Rekommenderas för alla nyfikna systemtänkare!
Tekniken lär en att bli medveten om hur man använder sin kropp och hur man kan använda den på det sätt den själv vet är bäst. Ingen quick-fix som många andra metoder erbjuder idag, utan små förändringar och framförallt medvetenhet som skapar de stora förändringarna i längden. Niklas har mycket kunskap i tekniken och möter en med respekt och tålamod. En bonus är att det är trevliga samtal och skratt :
Jag kan varmt rekommendera Niklas som en mycket kunnig och pedagogisk lärare. Han är väldigt erfaren och duktig i att lära ut Alexanderteknik. Våra lektioner har hjälp mig med min ryggskada och jag ser en klar förbättring inte bara i min hållning och mina rörelsemönster men även saker som scennärvaro på teatern. Det är extremt värdefulla lärdomar som jag kommer bära med mig.
Jag har haft stressproblem i många år, och var halvvägs genom min rehabilitering för utmattningssyndrom när jag bestämde mig för att prova alexanderteknik för att minska stressen och hjälpa återhämtningen. Det har hjälpt mig mer än några tidigare övningar jag har gjort inom meditation, mindfulness, andningsövningar, etc. Jag upplever att jag har närmare till lugnet nu. Alexandertekniken kräver inget särskilt och är hjälpsam för mig i så många situationer - på jobbet, på tunnelbanan, i rörelse eller när jag bara vill slappna av. Niklas skickliga vägledning med både rörelser och ord har gjort att jag kan förhålla mig till min kropp och mina tankar på ett mindre ansträngande sätt. Jag uppskattar också att det är baserat på naturvetenskaplig kunskap om kroppen, och det går väldigt bra ihop med de övningar och tankemodeller jag har fått av mina psykologer under rehabiliteringen ACT. Flera månader efter sista lektionen är det fortfarande något jag har hjälp av varje dag. Konceptet är lite svårt att förklara men känns ganska direkt i kroppen när man prövar det, så om du har möjlighet att prova alexandertekniken så är det något jag varmt kan rekommendera!
Niklas är mycket kunnig i i fysionomi. Har utbildat sig i Alexanderteknik london. Jag fick mycket bättre balans i kroppen och i hur jag skall tänka kring ergonomi. Liedowns gör jag fortfarande!
Jag vill rekommendera Niklas till den som är nyfiken på att prova Alexanderteknik. Oavsett om du söker för problem med hållningen, ryggont etc eller vill få ut mer av träningen och få en ny upplevelse av att röra dig så tror jag Niklas kan bidra. Han är alltid lugn, pedagogisk och rolig att jobba med!
Jag gick hos Niklas under några år. Han var en fantastisk vägledare. Det jag lärt av honom i Alexanderteknik har jag fortfarande glädje av, många år efteråt. Kroppen är nu en bättre vän och i bättre balans än när jag började. Genom hans hjälp lärde jag mig vad begrepp som att ta riktning och att säga stopp betyder. Jag stressar mindre, men ändå är jag konstigt nog effektivare.
Niklas hjälpte mig under en lång period med sin gedigna kunskap och sitt otroliga engagemang! Jag gick dit för att förbättra min sångteknik men blev nästan helt av med min ryggvärk på kuppen, fantastiskt!
Niklas hade ett väldigt fint sätt att förmedla de kunskaper han hade. Ett riktigt intressant koncept som jobbar med grunderna av människans hälsa och rörelser som jag är mer än nyfiken på att utforska vidare.
Har tagit ett flertal lektioner hos Niklas och är fortsatt förundrad över hur djupt undervisningen berör. Spänningar/blockeringar jag burit i kroppen under år har periodvis upplösts totalt. Ser fram emot nästa lektion.
Comment on this business

to add Alexanderteknik map to your website;