facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Alfama

"Den portugisiska kvarterskrogen med känsla för mat, dryck och service. Välkommen till det portugisiska köket!"
Address: Apotekaregatan 8 , Linköping 582 27, E, SE
Phone: +46 13 10 41 26
City: Linköping
Zip Code: 582 27



related searches: Alfama linköping menu, Alfama linköping restaurant, Restaurang Linköping, Cabo Linköping, Butterfly Linköping, Cioccolata Linköping, Parisien Linköping, Stångs magasin
Reviews
Mitt första, men definitivt inte sista besök här! Mycket mycket serviceminded personal som både kunde sitt vin, måltidsrekommendationer och historia. Maten, en riktig 5-poängare! Tveka inte. Prova något från havet. Det var strålande. Kombinationen på bild, tonfisk och det av ägaren presenterade och rekommenderade vinet var helt suveränt!
Var där med sambon i lördags för en utekväll. Maten var fantastiskt god och vackert upplagt. Personalen var också supertrevliga och kunniga. De beskrev rätterna och vinerna detaljerat och det kändes verkligen som att de var måna om att skapa den bästa upplevelsen för sina gäster. Vi ska definitivt dit flera gånger! Blir nya go to stället när vi är i Linköping.
Var hos er igår med min familj. Helt fantastisk god mat, alla jättenöjda. Dessutom så trevliga ni är, det gör upplevelsen hos er extra bra. Vi satt ute och det var en kille som serverade oss, du är verkligen på rätt plats, tack för att ni gjorde vår kväll
Riktigt bra smaker och fin uppläggning. Däremot ramlade maten av spettet som vi beställde på. Det som drar ner betyget är att personalen inte talade svenska, jag kan flytande engelska men det är tråkigt att personalen inte kan flytande svenska vilket skapar feltolkningar. Annars hade det varit en femma!
Fantastisk restaurang där allt från mat, till dryck, till personal är importerade från Portugal. Maten är mycket god och det finns flertalet välsmakande portugisiska viner att prova. Maten nedan är grillspett med marulk och scampi, kalvtornedo, mandel- och pumpa kaka, färsk ananas med pistageglass och en pastel de nata.
Supertrevlig hovmästare som berättade trevlig trivia om menyn, valde ut ett gott vin och såg till att vi hade en bra kväll. Kött- och fiskrätterna såg väldigt fina ut och verkade uppskattas väldigt mycket! Den vegetariska rätten var inte det bästa men, utan att ens fråga om det, så blev den ersatt med grillade grönsaker. Fin service att snabbt och enkelt få något utbytt. Jag garanterar att ni kommer få fler gäster som väljer vegetariskt och jag tror att ni vill att alla gäster ska känna att de definitivt valt rätt resturang. Utmana er, utveckla det vegetariska!
Jag tycker mycket om restaurant Alfama, där är god mat, väldigt trevlig servitör och man måste smaka på deras portugisisk national desert och höra berättelsen om den . Dem har också fisk gryta som är sååå gott!Mat: 5/5
Vilken överraskning för en Göteborgare att Linköping har denna fantastiska Portugisiska restaurang. Maten förrätt, huvudrätt och efterrätt var väldigt, vädigt god även för ögat, loksom vinet och personalen var verkligen tillmötesgående och trevlig.
Hela vistelsen var vi mycket nöjda med. Väldigt familjärt, kunnig personal och jättegod mat. Rekommenderas varmt!
Väldigt trevligt mottagning och servicen men maträtter uppfyllde inte förväntningar. Lite för mycket saltad och något konstigt i smak. Blev bjudna på efterrätt.
Comment on this business

to add Alfama map to your website;