facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Alice konditori

Alice konditori

About

bakelser och tårtor för beställning
http://alicekonditori.se/

tel.0762425565

Story

Jag är utbildad konditor efter praktik på Vete - Katten i Stockholm.
Nu vill jag bjuda alla att se mina bakelser. Jag designar och tillverkar också personliga och exklusiva bakverk som görs på beställning. Välsmakande och unika tårtor, cupcakes och kakor med handgjorda dekorationer av socker.
Avhämtning i Västerhaninge, Ringvägen 18



"Hos oss kan du beställa unika tårtor, specialdesignade enligt dina önskemål, med handgjorda dekorationer. Tårtorna är inte bara vackra och utsmyckade med välgjorda detaljer men också goda- innehåller krämiga smakrika mousser och saftiga bottnar. Jag bakar självklart allt från grunden och använder mig enbart av noga utvalda råvaror och inte heller av mixer eller halvfabrikat. Det ska vara riktigt smör och äkta grädde.Dessutom tar jag beställningar på bakverk så som cupcakes, cake pops, cakesicles, kakor mm.För mig är det minst lika viktigt att det är gott inuti som att det är vackert utanpå!"
Address: Ringvägen 18, 137 34 Västerhaninge
Phone: 0762425565
City: Västerhaninge
Zip Code: 137 34


Reviews
Andra året i rad som vi beställer tårtan/muffins och fler ska det bli definitivt! otroligt hur god och vackert en tårta kan bli, alla detaljer Vi ses snart igen Tack
Beställde en födelsedagstårta från Alice konditori där vi skickade bilder på hur vi ville att tårtan skulle se ut och tårtan blev precis som vi önskade och den smakade väldigt gott. Rekommenderas starkt.
Onödigt dyrt. Det smakade precis som en tårta söm kostar en tredjedel. Väldigt överskattat. Kommer inte tillbaka.
Jag bestälde en tårta av Alice och jag var så nöjd! Den var både vacker och smakade underbart. Helt klart bästa konditoriet i Stockholm Rekommenderar varmt
Supergoda och detaljerade tårtor!
Översatt av Google Jag rekommenderar det inte på grund av bristen på svar på försöket att göra en beställning. Meddelandet har kommit och har lästs. Original Nie polecam z uwagi na brak reakcji na próbę złożenia zamówienia. Wiadomość dotarła i została przeczytana.
Comment on this business

to add Alice konditori map to your website;