facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Allans Sport Leksand

Address: Hantverkaregatan 10, 79330 Leksand (commune)
Phone: +46 247 102 61
City: Leksand
Zip Code: 79330



related searches: Sportringen Insjön
Reviews
Värdelöst bemötande och service av ägaren, otrevlig och sur. Dessutom dåligt utbud och dyrt.
ALLANS HÖRNET! Bland det bästa jag upplevt, skulle gett 10/5 men 5 var högsta antalet stjärnor man kunde välja när man gav en recension.
fruktansvärt på om att sälja dom dyraste skorna han hade på hyllan. ville titta själv men han kom med tips om skor konstant så vi lämnade butiken utan att handla
En av Sveriges mest genuina familjeföretag som har gått i arv från föräldrar till barn och barnbarn
Dyrt som bara den.
Vi är såå nöjda! Vilken service och engagemang för kunderna! Charlie var supergullig som Hjälpte barnen med fiskeprylar och damen var så angelägen om att hjälpa. Tjejen i kassan go och glad. En superpositiv upplevelse som följer med även efter semester och ger en go känsla om Leksand vi ses snart igen!
Kanske dags att uppdatera öppettiderna?
Jätteproffigt bemötande. Kunnig personal och bra sortiment. Köpte komplett hockeyutrustning till en 11 årig och som prismedveten hade jag kollat upp marknaden innan på nätet och det ytterst lilla extra 300:- av 6300:- som det blev vägs upp av att kunna klämma och känna och inte minst all hjälp. Handla lokalt!!!
För att vara en sportbutik i ett litet samhälle så har Allans Sport ett stort och bra utbud. Du hittar allt från kläder och leksaker till sportartiklar och fiskeredskap. I verkstadslokalen i källaren slipas skridskor och repareras bl a cyklar. Allans Sport har funnits på samma plats i Leksand sedan 1966.
Fantastisk service när punkteringen var framme under cykelsemestern, bra priser och en hejdundrande trevlig personal som gjorde sitt yttersta för att hjälpa oss! 10/10, släng dig i väggen, det här var 11/10!
Comment on this business

to add Allans Sport Leksand map to your website;