facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Allfisk

Address: Nya Tanneforsvägen 19A , Linköping 582 42, H, SE
Phone: +46 13 12 74 49
City: Linköping
Zip Code: 582 42


Opening Hours

Tuesday: 09:30-18:00
Wednesday: 09:30-18:00
Thursday: 09:30-18:00
Friday: 09:30-18:00
Saturday: 09:30-13:00


related searches: Allfisk eden
Reviews
Ganska bra sortiment men inte mycket mer än ICA Maxi eller Signalen Ekholmen. Något "trött" attityd hos personalen som svarar kortfattat på frågor utan större engagemang. Krävs nog mer vara "på" för att locka kunder. Kanske försäljningen till Marcuskräftan kan bli en injektion?
Jättegod skaldjurspaté och skagenröra. Blev en fantastisk förrätt till nyårssupén.
Jättetrevlig personal. Dock köpte jag inget... Jag dammade mest ner stället . Nya fönster fick dom på köpet . Nästa gång får jag handla något.
En riktig fiskaffär, kvalitet och stort urval. Populär så var beredd på att vissa fiskar, skaldjur kan vara slutsålt, speciellt till helgen. Rekommenderas.
Jag skulle gärna sätta minusstjärnor! Jag köpte 1 kg färska? svenska kräftor idag men hittar tyvärr inte kvittot någonstans. Flera är väldigt små, exakt 10 cm. Skalet är helt mjukt? Som om de varit frysta. Jag har ALDRIG upplevt det tidigare med svenska färska! Smaken är en aning salt, litet anis?, litet dy, ingen dill och INTE GOD. Inget kräftsmör, brukar enligt min erfarenhet ALLTID finnas på färska svenska. Uppriktigt sagt de absolut värsta kräftor jag ätit i hela mitt liv! Jag känner mig totalt grundlurad, inte minst för att ha betalt 400 kr för eländet!
En av de sista fiskaffärerna i Linköping, med bra utbud och kvalité på varorna, personlig och kunnig personal, det är en fröjd att handla där.
Allfisk har fisk av riktigt bra kvalitet och priser därefter. De vet vad de håller på med och ger bra råd om det är något du undrar över. Är du ute efter något särskilt tar de hem det åt dig.
Alldeles för lite av ställen som denna i Linköping! Kvalité
Jag tror att den affären är bästa. Man känner inte sådana enskilda fiskaffären över hela stan.
Det finns egentligen bara en affär för färsk fisk å skaldjur och detta är Allfisk! Här hittar du allt du behöver.
Comment on this business

to add Allfisk map to your website;