facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Alloptik

Alloptik

About

Alloptik är resultatet av 25 års erfarenhet inom optik. Vår verksamhet syftar till att erbjuda kvalitetsoptik till ett lägre pris.



"Alloptik bedriver leg. optisk verksamhet och erbjuder drop-in synundersökning för glasögon, linser och körkort. Vi saluför bågar, glas, solglasögon, linser och linsvätska samt utför reparation av glasögon till lågt pris."
Address: Hantverksvägen 3, 436 33 Askim, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: +4631288000
City: Askim
Zip Code: 436 33


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00


related searches: allOptik Erfahrungen, allOptik Sonnenbrille, allOptik Hörzentrum, allOptik preise, allOptik filialen, allOptik Stollberg, allOptik Plauen, allOptik Schneeberg
Reviews
Trots återbesök för att kontrollera styrkor på linser ser jag ändå inte med dem. Gick till en annan optiker som undrade hur man kommit fram till dessa styrkor. En stressad, otrevlig miljö som inte levererar bra resultat. Välj en annan optiker
Professionell o trevlig optiker, men skulle inte säga samma om kassörskan som betedde sig som jag trädde in oförväntat o opassande tid på drop in tid även trots jag kom in då jag sa jag skulle i telefon någon dag innan. Hade även ringt fler gånger innan o berättat jag tänkte komma.
Varit kund i ett par år och fortfarande är det hög kundbemötandet och service. Fantastiska priser och kvalitet också. Kommer definitivt tillbaks.
Alloptik i Sisjön har jätte fina glasögon med jätte fina bågar och jätte fin personal med jätte fin bemötande och service moral.
Proffsig och trevlig personal. Stort utbud av snygga bågar och bra priser på glas. Är helnöjd som kund!
Trevlig och hjälpsam personal! Gick snabbt att få mina nya glasögon och det fanns lite roligare och annorlunda bågar att välja på.
Kände mig lurad köpte ett par dyra glasögon som jag inte kan använda. Trots att jag såg suddigt i dom så skulle jag enl dom vänja mig. Har aldrig varit med om liknande någonstans. Allt för att slippa slipa om glasögonen.
Den första damen som serverade oss var mycket oförskämd och oförskämd.
Två kunniga damer fick mig att se bättre ut.
Otroligt stort utbud av bågar. Fri parkering. Trevlig och kunnig personal.
Comment on this business

to add Alloptik map to your website;