facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Alma Löv Museum of Unexp. Art

Alma Löv Museum of Unexp. Art

About

Alma Löv Museum, konst och kultur; utställningar, föreläsningar, performances, filmvisningar, utbildningsverksamhet etc

Story

Alma Löv - Where the Experience begins.



"OBS!! Alma Löv är öppet dagligen kl. 11-17 - 18 juni-28 augusti"
Address: Smedsby 108, 68696 Sunne, Sweden
Phone: 070-2719370
City: Sunne
Zip Code: 68696


Similar places near
Sundsbergs Gård - Café & Konsthall Sundsbergs Gård - Café & Konsthall 15 km Arbetade som fotograf på ett bröllop vid Sundsbergs gård sommaren 2022. Fina ytor för...
Ingbritts Atelje Capri Collection Ingbritts Atelje Capri Collection 19 km om inte tiden passar. Smsa eller ring Så kan ni komma , är hemma för det mesta . Går ...
Jimena Concept Store Jimena Concept Store 26 km KONST-GALLERI, original design mode, Grafiska formgivning, Antiks SÄSONGSBUTIK i Gräs...
Reviews
Ett helt fantastiskt fantasifullt museum, en upplevelse med en del allvarliga undertoner, blev verkligen glatt överraskad!
Mycket av allt, sevärt både inne o ute. Jag tänkte var får dom alla idéer ifrån o hur har dom tänk här. God dagens lunch och kaffe.
Fantastisk utställning! Återbesök igen. Några nya intressanta verk. Barnbarnen tyckte det var jätteroligt där. Däremot var det alldeles för trångt vid serveringen nu i Coronatider.
Helt suveränt, vilken byggnad o alla verk som finns att se woow
Mycket bra museum! Väldigt mycket och inspirerande konst både i ladan och utomhus. I jämförelse med många andra museum är detta som en stor lekgård för vuxna! Mysigt café med mycket god soppa! Rekommenderar starkt!
En del konst som är deprimerande. Och nu har jag sett det. En del konst i min smak men den var sparsam.Tidpunkt för besökVardagVäntetidUpp till 10 minBokning rekommenderasOsäker
Härligt "utflippat" kreativt ställe. Klart värt en liten omväg. Gott om plats för fika också.
Helt fantastiskt ställe med en mängd roliga och underfundiga konstinstallationer som är väl värda att ta del av. Den gamla ladan med café, kitschiga "Mexican bazaar", alla etage och rum för reflektion och konstinstallationer är bara den en "mindblowing experience". Åk dit!
Häftigt ställe mitt ute i bushen! Fantastiska installationer, trevlig personal och en härligt kitschig museishop med saker från ett Mexikanskt konstnärskollektiv.
Roligt och intressant konstmuseum mitt i den Värmländska idyllen!
Comment on this business

to add Alma Löv Museum of Unexp. Art map to your website;