facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Almedalsveckan

Almedalsveckan

About

1968 stod Olof Palme och talade från ett lastbilsflak i Almedalen. Nu deltar mer än 40 000 unika besökare i debatter och seminarier. Öppenhet och tillgänglighet är ledord i Sveriges största demokrativecka.

Story

1968 stod Olof Palme och talade från ett lastbilsflak i Almedalen. Nu deltar mer än 40 000 unika besökare i debatter och seminarier.
Almedalsveckan präglas av demokrati, dialog och debatt.

Demokrati:
Innehållet i Almedalsveckan ska alltid utformas av arrangörerna själva, endast organisationer som ställer upp på de demokratiska spelreglerna är välkomna.

Dialog:
Även om olika typer av envägskommunikation förekommer, får denna påverkansform aldrig ta över och dominera på samtalets bekostnad.

Debatt:
Att olika åsikter presenteras och ställs emot varandra är en central del i Almedalsveckan. Det ger nerv och underlättar för åhörarna att bilda sig egna uppfattningar.

Det officiella programmet, som skapas av alla medarrangörer, skapas utifrån kriterier tagna av huvudarrangörerna. För att få medverka i det officiella programmet ska evenemanget handla om aktuella samhällsfrågor, skapa ett gott samtalsklimat med fokus på demokrati. Arrangörer som inte står för demokratiska värderingar får inte finnas med i det officiella programmet.

Address: Donnersgatan, 62156 Visby
Phone: +46498269310
City: Visby
Zip Code: 62156



related searches: Almedalsveckan 2022, Almedalen Week, Almedalen 2022, Järvaveckan, Almedalsveckan 2022 datum, Almedalen Sweden, Almedalen Week 2022, Gotland
Similar places near
Wisby Strand Congress & Event Wisby Strand Congress & Event 187 meter Sämsta stället jag varit på i hela Sverige, otrevlig personal, dyrt, dålig mat och va...
Botaniska Trädgården i Visby Botaniska Trädgården i Visby 883 meter En fantastisk i Visby, när du tröttnat på alla vackra hus och ruiner är det ett utmär...
Suderbys Herrgård Suderbys Herrgård 9 km Väldigt god mat i fin och mysig miljö. Trevligt bemötande.
Reviews
Fint alla årstider om året. Bra parklek och fin fontän, passar för picknick men det blir ganska fullt med folk i området om sommaren. Härligt att uppleva platsen nu på hösten också! Lite mindre folk men mångra vackra höstlöv :
Vacker även på vintern. Vill man mata fåglar så e de helt rätt plats. Äter ur handen.
Lugnt och trivsamt område med en fin lekpark för barn. Promenad vägar och bänkar. Blommor och träd.
Underbart ställe vackert å Joe Labero går förbi.
Höstlikt som det ska vara vid den här tiden på året strålande sol men mycket blåsigt
Visbys uppgång och fall med guide
Fin lekpark för barnen i alla åldrar. Skulle varit bra med lite mer skugga nu under sommarens varma dagar.
Vacker plats. Fint för picknick.
Härlig plats även på hösten.
Träcklig plats att ta en paus på. Barnvänlig. Nära till havet och till stadens centrum samt hamnen.
Comment on this business

to add Almedalsveckan map to your website;