facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Alpha Dental AB

Alpha Dental AB

About

En modern tandvårdsklinik i världsklass
Varmt välkommen till Alpha Dental



"För oss på ALPHA DENTAL är ett trevligt bemötande och professionell tandvård en självklarhet.Alla patienter är unika och ska behandlas därefter.Vi ser fram emot att erbjuda patienterna en trygg och kvalitativ tandvård till rätt pris.Varmt välkommen!"
Address: Lötsjövägen 1B, 3tr, 17452 Sundbyberg
Phone: 08343480
City: Sundbyberg
Zip Code: 17452


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00


related searches: Alpha Dental invisalign, Alpha Dental Karlstad, Alpha Dental Care, Dental fyllning, Tandläkare Sundbyberg, Tandläkare Ursvik, Tand bonding pris, Alpha dental calgary
Similar places near
Novo Dental Novo Dental 2 km Var fem stjärna förr. Personalen känns nu stressad, tandläkaren ska hoppa mellan två ...
Reviews
Jag kan varmt rekommendera Alpha dental och tandläkaren Milad.George till alla som har tandvårdsfobi eller som värnar om kvalite före kvantitet. Jag gjorde porslinsfasader till 12 tänder efter tips från en vän som gjort liknande. Otroligt skonsamt och proffsigt gjort. Väldigt nöjd med både bemötande och slutresultat. Kommer även göra framtida behandlingar här.
Tandläkarklinik i egen klass! Jag går igenom invisalign behandling hos Dr. Milad George. Han är kunnig, lyhörd och gör allt för att man ska lämna kliniken nöjd. Han och hans team är stjärnor! Rekommenderar till 100 %.
Fantastiskt trevligt bemötande av samtliga på Alpha Dental. Gabriel, som var min tandläkare visade ett stort engagemang och fick mig att känna mig väl bemött. Rekommenderas varmt.
Första men inte sista!! besöket hos Alpha Dental AB Ett stort tack för ett fantastisk, professionell och värdefull tandhygienist jag fick av tand läkare Gabriel Aho , Stort tack för idag ! Kanar Edris
Fixade Invisalign här och både resultatet och servicen har varit över förväntan, högsta betyg på allt!!
Bästa tandläkaren i Stockholm! Jag gjorde Invisalign hos Alpha Dental och blev så nöjd med hela processen och resultatet! Mina tänder blev så fina. Jag såg fram emot varje besök! Dr. Milad och sin fantastiska team är jätteduktiga och professionella på allt de gör, samtidigt levererar de det bästa servicen. Jag kände mig så välkommen och blev alltid trevligt och varmt bemött. Mycket trevlig receptionist hej Jemmy!. De förklarar utförlig varje steg och det märks att de bryr sig verkligen om patienterna. Det känns trygg att gå dit! Man kan göra allt hos dem, från vanliga undersökningar till Invisalign, tandblekning, tandfasad, etc. Fin och fräsch lokal som ligger precis i centrum. Det är superlätt att ta sig dit med t-bana eller bil, det finns en parkeringsplats precis bredvid. Bästa priser och proffsigt arbete. Har rekommenderat familj!! Tjänster 5/5 Service 5/5 Kvalitet 5/5 Lokal 5/5 Priser 5/5
Grymt bemötande, fräsch anläggning och man känner sig verkligen trygg i personalens händer. Vill ge en extra stor eloge till tandläkare Gabriel, väldigt lugn och kunde besvara alla mina oroande frågor. Allt kändes väldigt tryggt, och han var väldigt mån om att göra det bästa för ett hälsosamt och snyggt smile.
Jag har varit på olika kliniker och aldrig varit nöjd men sedan jag kom till Alpha Dental det vände. Jag är tacksam för att jag har Tdl Boghos som behandlare. Mycket nöjd och kan starkt rekommendera Alpha Dental. Mvh Manijeh
WOW! Det finns inte ord som kan beskriva bemötande, resultat och känslan man får av att vara hos Alpha dental. Jätte professionell tandläkare som utför mirakel på tänderna! 10/10 service Dr Milad är trevlig och skapar en bekväm miljö för patienten. Resterande personal är även väldigt välkomnade. Jag kan helhjärtat rekommendera Alpha dental till alla som behöver en bra och duktig tandläkare!
Jätte trevlig personal. Kunde inte vara mer nöjd med dr Fadis arbete och bemötande, rekommenderar starkt.
Comment on this business

to add Alpha Dental AB map to your website;