facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Alphaspel

Alphaspel

About

Butik och spellokal med ett av skandinaviens bredaste utbud av brädspel, figurspel, kortspel och rollspel.



"Ett av Nordens bredaste sortiment av brädspel, figurspel, kortspel och rollspel med över 60 000 olika artiklar i eget lager!Vi köper och säljer även begagnade spel. Om du mot förmodan inte hittar spelet du letar efter har vi världsomspännande leverantörsregister för att beställa in det du saknar.Butik i Stockholm T-bana Örnsberg med spellokal och restaurang öppen 7 dagar i veckan."
Address: Sparbanksvägen 14, 12932 Hägersten, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-645 10 10
City: Hägersten
Zip Code: 12932


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 11:00 - 16:00
Sunday: 11:00 - 16:00


related searches: FragZone, World of Board games, Bolt Action Sverige, Malifaux Sverige, Games Workshop near me, Warhammer 40,000, Games Workshop prices, Games Workshop 9th edition
Reviews
Blir så glad att detta ställe finns! Vänlig personal och MASSOR med spel! + för supersöt corgi som kommer ut och hälsar vid stängning.
Wow vilket ställe för er som älskar spel, finns allt möjligt och väldigt trevlig atmosfär. Nästa gång blir det hamburgare, öl och spel!
Grymt utbud! Man blir lite köpgalen dock. Kul med spel-bar som jag ska testa vid tillfälle.
Ett toppenställe. Det ger ju en del möjligheter. Att hyra ett rum för ett par hundralappar är super och dessutom tillgång bar. Även om kanske inte hamburgaren var den absolut bästa jag ätit så är det ändå bra. Hyfsade priser på mat och dryck. Butiken på övervåningen är topp notch. Bra utbud på hobby material och färger
Hit vill vi åka igen. Här inne kan man verkligen bli fast hur länge som helst. Trevlig butik med stort utbud. Nästa gång måste vi prova baren också. Vill även passa på att säga att deras onlinebutik och service är toppklass. Jag har beställt härifrån mååånga gånger och är alltid nöjd.
Bästa stället för spel, god mat och mycket trevlig personal.
Stort utbud av spel. Väldigt engagerad och kunnig personal. Både bar, café och stora utrymmen för spel.
Hade haft mailkontakt för en värdering. Tog mig till ett industriområde där det var skyltat AlphaBar. Blev mycket förvirrad, men en mycket trevlig och hjälpsam man som lastade öltunnor förklarade att jag kommit rätt och var jag kunde parkera bilen. Att komma in i själva butiken var som att komma till slutskatten i ett spel. Jag hade questat mig genom en dungeon och där var den. Den underbara butiken, som glittrade i mina ögon. Quest merchant var mycket hjälpsam och jag behövde bara vänta ett par dagar på loot. Kan starkt rekommendera både för värderingar och inköp. Utbudet är top notch!
Helt fantastisk spelbutik med stort sortiment och variation för alla typer av spelare. Har man själv ingen koll hjälper personalen glatt till och är själva väldigt engagerade i att du ska hitta något som passar dig. Älskar att komma hit. Missa inte heller att de har en stor spellokal med en massa roliga event varje dag i veckan.
Fantastiskt bra sortiment av brädspel, rollspel och figurspel, färg och annat. Ett riktigt nördparadis!
Comment on this business

to add Alphaspel map to your website;