facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Alsike Maskin Entr.Försäljning AB

Alsike Maskin Entr.Försäljning AB

About

Försäljning an nya och Beg entreprenadmaskiner

Vi säljer nya
Kubota grävmaskiner
Canycom och gräsklippare
LM-Trac redskapsbärare
Kawasaki, Fiat.

Story

Alsike Maskin Entreprenadförsäljning AB är ett försäljningsbolag inom entreprenadbranschen som säljer både nya och begagnade entreprenadmaskiner.

Företaget har personal som har mycket lång erfarenhet av handel och service med entreprenadmaskiner.



Alsike Maskin Entreprenadförsäljning AB´s affärsidé är att erbjuda ett komplett program av grävmaskiner, hjullastare/redskapsbärare, minidumprar samt tillbehör till entreprenadbranschen.


Endast produkter och tjänster av högsta kvalité skall ingå i vårt program. Företaget skall arbeta med största möjliga krav vad gäller miljöpåverkan.

Service och reservdelar till våra maskiner tillhandahålls av lokala serviceverkstäder som vi samarbetar med nära Er.
/Marcus Nordalen

Products

Kubota grävmaskiner
Canycom minidumprar
LM-Trac
Kawasaki 4-hjulingar
Stigas gräsklippare



"Alsike Maskin är ett försäljningsbolag inom entreprenad- och fritidsbranschen.Vi säljer ledande varumärken som Kabe, Adria, Sun Living och Affinity, samt har en målsättning att ha ett brett utbud begagnade fritidsobjekt.Vi säljer både nya och begagnade entreprenadmaskiner från ledande märken som Kubota, Kobelco, Kramer och Wacker Neuson. Alltid ett brett utbud av begagnade maskiner.Vi säljer även rastvagnar, STIHL och transportbilar från Fiat och Dodge.Från vår anläggning i Fullerö säljer vi nya Affinity och Sun Living, samt maskiner från Takeuchi och Hyundai.Företagets personal har mycket lång erfarenhet av handel och service av produkterna vi säljer och vi är kända för vår verkstad och höga servicenivå."
Address: Knivstavägen 6, 741 30 Knivsta
Phone: 0705876536
City: Knivsta
Zip Code: 741 30


Opening Hours

Monday: 07:00 - 18:00
Tuesday: 07:00 - 18:00
Wednesday: 07:00 - 18:00
Thursday: 07:00 - 18:00
Friday: 07:00 - 18:00


related searches: Ägare Alsike Maskin, Wacker Neuson grävmaskiner, Wacker Neuson BRS90, Mascus, Klaravik, Husbilar Knivsta, KH-Maskin, Wacker Neuson återförsäljare
Similar places near
Söderströms Entreprenad Maskiner AB Söderströms Entreprenad Maskiner AB 393 meter Snabb och bra service
Strömming Design Strömming Design 458 meter Företaget har upphört 2018-12-31.
Ångmannen Ångmannen 706 meter Rengöring och desinficering av arbetsytor med hjälp utav hetvattenånga
Limont Entreprenad Limont Entreprenad 749 meter Limont Entreprenad är en verksamhet som utför tjänster och konsultation inom mark, an...
Flitiga Fingrar Flitiga Fingrar 836 meter Funnits länge i Knivsta med en jättefin ägare som hjälper på alla sätt. Är lite trång...
Vinlistan Vinlistan 895 meter KNIVSTA
SJ tåget SJ tåget 1 km
Knivsta Knivsta 1 km Knivsta este o comună din comitatul Uppsala län, Suedia, cu o populație de 15.580 loc...
Cirkusw Cirkusw 2 km
Gredelby Hagar Gredelby Hagar 2 km Tätortsnära natur i toppklass. Grattis Knivsta!
Solaritet Solaritet 3 km Inga som helst problem. Från start till avhjälpning av diverse fel. Alltid tillgängli...
Knivsta Municipality Knivsta Municipality 3 km Knivsta Municipality is a municipality in Uppsala County in east central Sweden. Its ...
Hedera Helix Hedera Helix 3 km Vi beställde visningsstäd och blev jättenöjd med resultatet
Reviews
Bytte bort vår Laika husbil mot en Burstner affären sköttes exemplariskt av Nicklas Eriksson som hade en videovisning och vi fick alla fakta via mail och telefon vi känner oss såå nöjda!!!
Bra maskinfirma med kvalitet i fokus. De har även ett bra husvagn/bil sortiment.
Bra kundsupport. Snabb service. Har en hel del husbilar, grävare och andra maskiner.
Super trevliga och kompetenta personal, särskilt Markus som är så himla duktig, tålmodig och seriös. Dessutom har Alsike gott om husbil- och husvagnar med super bra skick och egenskaper.
Mycket fin trevlig affär med bra produkter och snäll personal.
Tryggt, trevligt och bra! Tack Nicklas som hjälpte mig köpa min första husbil/plåtis.
Mycket trevlig bemötande av säljaren Linus och mycket nöjda med vårat köp. Hit kommer vi att åka igen
Mkt bra, trevligt. Säljaren var "gör" trevlig och kompetent, gott om husbilar och husvagnar.
Mycket proffsig och hjälpsam personal.
Köpte en bil hos dem, konstaterar att bilen har en "allvarlig"enligt bilprovningen brist , kontaktade firman samma dag som köpet då jag upptäckte problemet. Man skulle kontrollera om det gick att åtgärda detta med tidigare ägaren. Detta inträffade 200608. I juli igen var jag i kontakt med firman då inget hade hänt och jag inte hört något, då skulle man "ligga på igen" för att få tag i detaljerna till problemet. Sen kom Augusti, hade inte hört något, så jag svänger förbi då jag ändå var på resandefot, då hade den ansvarige semester vilket jag förstår men kollegan hans försöker nå honom och återkopplar till mig dagen efter med ett meddelande om att allt jag behöver har jag i bilen bara det att den är defekt och ligger i skuffen.. Jag väljer då att plocka ur hela bilen i skuffen behövde ändå det för att åtgärda ett annat problem men hittar inte den påstådda detaljen vilket jag oxå påtalar för dem. Den 3aug kom spiken i kistan.. Den ansvarige var tillbaka på plats, och jag kontaktade honom om problemet eftersom att bilen måste besiktas inom en väldigt snar framtid. Vederbörande säger att mina påståenden inte stämmer och att man kollat med en annan besiktning där bilen besiktades innan om just det problemet, och det var bara fel de jag kom med. Även när jag sitter med underlaget framför mig på bevisar mitt påstående. Men man kommer inte att vidta några åtgärder. Problemet motsvarar en kostnad allt från 395 - upp till 7000kr egen kontroll men man hjälper inte alls till för att en komma med en lösning eller bemöta med något mer än.. "vår garanti täcker inte detta då bilen var besiktad med den defekten". och avslutningsvis "men jag har noterat det". Lägg då märke till att bilen inte är nybesiktigad utan den ska in igen inom en väldigt snar framtid. Vidare man var noga med vid intaget av min bil att den var komplett, nybesiktigad, att alla delarna fanns med, var original servad, men gav ändå ett "vrak"pris för bilen, trotts alla garantier som fortfarande fanns, utrustning och fullständig dokumentation. Skulle hysa ett varningens finger att tänk till ett steg till om du köper bil här, kontrollera den riktigt ordentligt vilket annars oxå gäller men i synnerhet för dessa, märker du av brister som inte stått med i annons, påpeka dessa innan köpet och förhandla/överväg. För det är lönlöst att komma efterhand till dem för att få hjälp med uppkomna problem, de vill inte hjälpa till.
Comment on this business

to add Alsike Maskin Entr.Försäljning AB map to your website;