facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Altiore Hälsa

Altiore Hälsa

About

Kraftfull men behaglig Massage, Mindfulness-Meditationskurser, samtal i form av bearbetning, livsinsikt, Coachning vid olika livssituationer.

Story

Altiores verksamhet bygger på en kraftfull men behaglig massage, Meditation-Mindfulnesskurser, Sorgbearbetning i form av samtal och föreläsningar som riktar sig till privatpersoner såväl som företag. Som Friskvårdskonsult är min uppgift att ledsaga mina kunder i deras strävan efter bättre hälsa för både kropp och själ, det vill säga helheten av människan. Detta kan ske i sammarbete med era eventuella beteendevetare, sjukgymnaster, coacher, psykologer och pedagoger. Jag skräddarsyr alltid alla arrangemang utifrån kundens behov och önskemål.

Mission

Personlig utveckling* Inre ledarskap* Från sorg till glädje* Massage/Mindfulness*
Jag är konsult och kan hyras in av företag och privatpersoner som Föreläsare, Friskvårdskonsult & Massör.

Att ha hälsa handlar inte om att vara frisk eller sjuk. Det handlar om hur vi balanserar livets utmaningar med olika verktyg.
Jag vet att vi människor har allt inom oss, allt som vi behöver för att leva det liv vi önskar och vill och är ämnade att vara. Livet utsätter oss för påfrestningar, kriser, förluster. Ibland vill vi vidare, hitta nya vägar, nytt liv. Ibland flyr vi tillvaron, på olika sätt eller försöker att kontrollera den. Men det finns andra sätt att använda sig utav.

Impressum

Bojvägen, 57734 Hultsfred.
www.altiore.se



"Erbjuder60 min Svensk klassisk massage60 min Massageterapi45 min Massageterapi och AvslappningSamtal i form av stöd, utveckling och inspirationMindfulnesskurs- grupp och individuelltTesta din kosthållning!Är den optimal för dig och din kropp?Vitaminer, mineraler, spårämnen, betaglukaner, antioxidanter etc.UtbildadCert. MassageterapeutDipl. FriskvårdskonsultDipl. FriskvårdsmassörDipl. Samtalscoach"
Address: Bojvägen, 57734 Hultsfred
Phone: 073-0271108
es.liamtoh@eroitla
City: Hultsfred
Zip Code: 57734



related searches: Altiore hälsa age
Similar places near
Kroppsreparatör Stefan Freij Kroppsreparatör Stefan Freij 109 meter jättebra det gör lite ont men blir kanonbra
Muskel Test & Rep Muskel Test & Rep 1 km Jag har en hel del att erbjuda: Klassisk,Terapeutisk,Idrotts,Andnings,Fibromyalgeri M...
Melles Sjukgymnastik Melles Sjukgymnastik 1 km tel: 076 3057966 N.Oskarsgatan 68 (inom KGM hallen) 577 32 Hultsfred
Reviews
Känner att då man besöker Altiore får man inte bara massage utan man får även en helhet för hela kroppen!Samtal. för ditt bästa!!Kan verkligen rekommenderas!!
Comment on this business

to add Altiore Hälsa map to your website;