facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Alunda Veterinärstation

Alunda Veterinärstation

About

Ambulerande verksamhet för lantbrukets djur och häst samt mottagning för smådjur. Ägs och drivs av legitimerad veterinär Christina Svedberg.



"Ambulerande verksamhet för lantbrukets djur och häst samt mottagning för smådjur.Liten personlig klinik på landet med mottagning för smådjur på eftermiddagarna måndag, tisdag, torsdag och fredag efter tidsbokning.Drop-in för vaccinationer tisdagar 17-20.Butik med Hill´s och Specific´s foder mm. Öppen vardagar 12-17.Akuta och planerade besök på lantbruksdjur och häst efter telefonkontakt.Ring helst 8-9 på morgonen för tidsbokning.Ägs och drivs av legitimerad veterinär Christina Svedberg"
Address: Centrumvägen 7, 74731 Alunda
Phone: 073-600 22 21
City: Alunda
Zip Code: 74731


Reviews
Snabb och fin hjälp. Alltid tillgänglig via telefon och återkopplar fort när man lämnat ett meddelande. Är så tacksam för att hon finns här ute på landet
Jag tycker Kristina var rak, tydlig och ärlig. Däremot kändes det hela lite stressigt och jag fick inte vara med när min hund tog bort klo under sövning det är kanske alltid så Mycket nöjd med tandskrapningen, vita fina tänder. Men veterinären var lite för barsk och stressad så därav lite lägre recension. Hon gav bra information efteråt och svarade på alla mina frågor!
Helt klart en av dom bästa, ringer till och med upp på helgerna när jag behövt hjälp och bara det lugnar en mattes hjärta, ger bra info och är angagerad! Jag gillar raka ärliga rör som jag tycker jag får där.
Så bra o duktig veterinär! Hon förstår oss, vi tog bort vår älskade katt och gjorde det så fint !
Hon är tillgänglig och mycket proffsig. Ställer upp och svarar på frågor i telefon och man får tid snabbt om det är akut.
Alltid bra bemötande. Mycket flexibel när det gäller att få tid eller råd. Kilar ofta in och snackar lite när jag går förbi, med eller utan pälsklingarna.
Trevliga, god service, bra med djuren och enhagerade
Trevligt bemötande & förklarar bra.
Mycket bra. Kompetent och snabb handläggning.
Liten mottagning med trevlig personal
Comment on this business

to add Alunda Veterinärstation map to your website;