facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Alvarbåtar

Alvarbåtar

About

Alvarbåtar i Norrköping



"Välkommen till Alvarbåtar. Försäljning av båtar, motorer och tillbehör. I vår verkstad utför vi service och reparationer på alla typer av båtar och motorer. Vi erbjuder även uthyrning av båtuppläggningsplatser. Kontakta oss för mer information eller besök vår hemsida."
Address: skeppsvägen 28, 602 38 Norrköping
Phone: 011311260
City: Norrköping
Zip Code: 602 38


Similar places near
Hjertmans Båttillbehör Hjertmans Båttillbehör 1 km Trevlig personal
Båtaffären i Sverige AB Båtaffären i Sverige AB 3 km Tack Fredrik. Snyggt att du skickade med nya fendrar, nytt ankare och tampar till min...
Holmbergs Marin och Motorteknik Holmbergs Marin och Motorteknik 5 km Utför service, reparationer och renoveringar på marin och fartygsmotorer med tillhöra...
Interboat Norrköping Interboat Norrköping 5 km Tyvärr rätt dålig service, trots 2 anställda i butiken. Allt gick väldigt långsamt. N...
Reviews
Besökte Alvarbåtar för första gången då jag nyligen köpt båt. Insåg direkt att detta är ett genuint gammalt familjeföretag med flera generationer som arbetar inom verksamheten. Möttes av glada och väldigt trevliga medarbetare som kunde svara på alla mina frågor. Detta kommer bli mitt stamställe framöver i allt gällande båtlivet.
Fixade en ny motor åt mig när min blev stulen. Trots kort varsel och Corona-tider med allt vad det innebär för utombordarebranschen. Ett bra pris fick jag också.
Trevlig personal och bra service. Alltid tillmötesgående och kunniga
Bra på att hitta på o säger en sak o gör en helt annan rekommenderas absolut inte. Kommer absolut inte ha något mer med dom att göra. Servar hellre i Motala.
Bra att lägga i och ta upp båtar. Men bryggorna bredvid var olika höjd och vägde över åt ena sidan så den var väldigt ostadigt, det gjorde att både jag och ett barnbarn ramlade .
Ovårdat, skräpigt o rena miljöförstöringen. Hur många gamla båtvrak som helst kring anläggningen. Rena fartygskyrkogården. De borde anmälas till miljöhälsomyndigheten
Killarna på Alvarbåtar är mycket trevliga och sjösatte vår båt lugnt & säkert.
Det är kanske dags att lägga ifrån sig mobiltelefonen när man vinglar fram bland lastbilar på motorvägen, varav flera blinkar på en med helljusen, kära firmarepresentant i JTT665.
Vi har fått kanonbra hjälp med botten o roder på vår Ballad.
Ordning och reda! Tack för en smidig affär, vi ses snart igen.
Comment on this business

to add Alvarbåtar map to your website;